zambesc.com RSS Feed

Praf in ochi made in Germania

4 Comentarii

Probabil ati auzit si voi povestea imprumutului facut de Germania de la noi si neachitat. Suma recalculata nu este una mica, ci ditamai 18,8 miliarde euro. Povestea nu este una recenta, presa ,,bazaie” din cand in cand pe acest subiect de cativa ani. Astazi insa am ascultat la Europa Fm o emisiune a carei tema era : ,, Sa cerem banii inapoi Germaniei sau nu ? „. Nu stiu ce sa inteleg, o fi ramas Europa Fm fara subiecte ? Cum poti sa intrebi asa ceva. Au primit bani nemtii ? Ok, trebuie sa ii dea inapoi. Ceea ce m-a socat cel mai mult, au fost cele 3-4 telefoane din partea unor ascultatori. Probabil casnici de profesie Citeste in continuare…

, , , ,

Tu cat stai la bancomat ?

6 Comentarii

Nu am stat niciodata sa imi cronometrez timpul petrecut la bancomat, aproximez ca imi ia undeva intre 1 si 3 minute. Problema e ca mai tot timpul cand ajung la bancomat am doua, trei persoane care sunt in fata mea, ceea ce nu ar fi o problema pana la urma, doar ca unii dintre ei stau mai mult de 10 minute calare pe ,,televizorul” cu bani.

cat stai la bancomat

Sunt persoane in varsta pe care ii inteleg, dar restul ce naiba fac la bancomat? Nu exagerez daca spun ca am stat si 20 – 25 minute dupa cineva care nu se mai satura in a da la taste.

Ce ar putea sa faca unii la bancomat ?

– Sa astepte sa prinda cirese, sau lamai, ca la pacanele, poate asa isi dubleaza suma.
– Poate vor sa intre pe facebook, au ceva care trebuie postat urgent. Citeste in continuare…

, ,