Masca pentru par din placenta aveti ?

Stau bine la capitolul par, nu am nevoie de nici o masca. Si cu atat mai putin o masca care sa aibe legatura cu placenta. Pana aseara de fapt nici nu stiam ca exista masca de par din placenta, dar fiind prin Kaufland, intamplator am asistat la o discutie tipata intre doua angajate Kaufland:

– Masca par din placenta avem ? urla o cucoana de la raionul cosmetice.
– Nu, ba da…Ii raspunde alta din celalalt capat de raion.

In fine nu asta e dilema mea ci legatura intre placenta si par. Sau o fi decorativa masca asta din placenta ? Si cum vine halloween pleca unii cu placenta in cap la colindat sau la vreun chef. Se pare ca nu, la o cautare pe net, masca pentru par din placenta chiar exista. Eu am impresia ca unii au luat-o razna de tot si atunci cauta minuni in lucruri mai greu de procurat si imposibil de folosit daca nu trec prin nu stiu ce proces de laborator. Un fel de moaste II, mai lipsesc sarmalele.

Probabil se vor gasi multi sa imi explice ca placenta contine nu stiu ce substanta care face parul sa se ramifice si sa creasca si in palame, ba chiar si pe limba. In fine, produse si metode minune vor exista tot timpul, atata timp cat exista si naivi care sa le cumpere. Ca sa fiu si eu in trend invit pe cei care folosesc masca din placenta sa foloseasca si cateva produse revolutionare inventate chiar acum de mine. Au efect garantat :

Masca par din shaorma cu de toate.
– Masca par din potcoave de cai morti.
– Masca par din cozi de peste, puteti folosi si mate de peste.

Si lista ar putea continua, ce operatii de implant par cand cu mate de gaina moarta se rezolva orice.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.