M-a julit o duduie

Da, astazi am inceput ziua cu o duduie peste mine, norocul meu ca eram in masina, iar duduia era si ea in alta masina. Stiu ca nu suna bine/frumos sa numesti o domnita duduie, cel putin nu in Timisoara, dar cucoana merita din plin aceasta titualatura. Accidente se intampla zilnic, nu e ceva iesit din comun. Insa doamna cu covrigu’, pardon cu volanul de azi dimineta, desi ea a gresit, tot ea era suparata.

Ce s-a intmplat de fapt :

O ciuta, pardon o cucoana grabita sa schimbe banda de mers mi-a indoit portierea si aripa spate la masina, am zis eu in sinea mea: ok, ghinion, se intampla. Dar duduia cu voce tare imi reprosa ca nu am lasat-o sa isi faca mendrele. Cu alte cuvinte ea recunoaste ca a gresit, dar si eu sunt vinovat ca eram acolo in minutul si secunda cand voia ea sa fie acolo. Si dupa insiruirea unor nume de avocati ma roaga daca totusi putem sa facem o intelegere amiabila, ca asa a fost sfatuita de cineva pe care-l sunase intre timp, ca nu ar fi bine pentru ea sa mergem la politie.

In fine am fost de acord cu intelegerea amiabila, insa acum ma gandesc daca un asemenea personaj merita? Sunt sigur ca daca rolurile erau invers, ar fi trebuit sa ii schimb coaja de masina la duduie cu una noua, altfel il trimitea pe Obama, Vlad Tepes, sau Patrocle ( catelul lu’ Lizuca din Dumbrava Minunata ) la mine :), la cate relatii sus-puse are.

4 comments

  1. Eu am avut 2 colege care aveau o mentalitate si mai proasta, deci stiu si inteleg ce ai patit ! Cele doua colege au fost date afara de la firma, au fost parate la politie si au aparut si cateva articole despre ei pe internet si in ziare … era un scandal infernal … deci, nu-ti fa probleme, nimeni nu scapa de pedeapsa bine meritata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.