Cum te poti lasa de Coca Cola ?

Daca esti consumator inrait de Coca Cola si iti doresti sa scapi de acest viciu, insusi Coca Cola te ajuta. Acum sa nu va ganditi ca cei de la Coca Cola o sa va duca intr-o tabara gratuita de recuperare, nu, nici vorba. Coca Cola a lansat o noua versiune de bautura, se numeste Coca Cola Lime. Aceasta licoare vine in sprijinul celor care vor sa se lase de cola.

coca-cola-lime

Adica odata ce gusti din orbila Coca Cola Lime, nu mai vrei cola. Dependenta ta de cola dispare instantaneu. Ii drept ca ramai o perioada cu un gust oribil in gura, dar te apuci imediat de baut apa. Cu exceptia celor carora le place gustul de rugina, bauturi expirate, sau macerate dupa vreo reteta gresita.

Cu alte cuvinte Coca Cola Lime este oribila, ai impresia ca ai baut cola din lotul soldatilor din al doilea razboi mondial, sau primul..Cine stie? Ma asteptam ca totusi cei de la Coca Cola sa aibe niste cobai care incearca aceste produse inainte sa ajunga in ,, farfurile ” noastre. Sau probabil au , dar le-au ,, puscat ” papilele de la atata cola.

Una peste alta, Coca Cola Lime va poate ajuta sa va lasati de cola, sau o mai puteti folosi la curatat rugina…Sigur va da rezultate cu rugina ­čÖé .

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.