Istoria ATV-urilor Can-Am

ATV CAN AM

Bombardier, un renume ce inspiră putere, aventură și limite cu adevărat depășite. Lider pe piața mondială a vehiculelor de teren, producătorul canadian Bombardier Recreational Products, pe scurt BRP aduce inovație și diverse variante de a cuceri fiecare teritoriu. Alături de vehiculele side-by-side toate modele de ATV Can Am sunt apreciate și de cei mai exigenți piloți.

Călătoria spre succes a pornit în anul 1972 când BRP a creat Can-Am ca marcă de motociclete de moto-cros performante. La începutul anului 1998, BRP a intrat pe piața vehiculelor dedicate pentru orice tip de teren – ATV-uri – prin introducerea unui prototip numit Traxter – un ATV utilitar. Un an mai târziu acest model devine ATV-ul anului. Atunci echipa BRP concepe primul model sport DS650, dedicat pasionaților de competiții și adrenalină.

În anul 2000 apare o variantă extinsă a modelului utilitar Traxter, numită Traxter XL, primul vehicul cu portbagaj. Doi ani mai târziu evoluția continuă prin modelul Traxter Max, primul ATV aprobat de producător pentru a transporta două persoane. În 2005 modelul BRP DS650X pilotat de francezul Antoine Morel este câștigătorul Raliului Dakar, cea mai grea cursă off-road din lume.

Anul 2006 a fost decisiv pentru producător. Segmentul de ATV-uri Bombardier avea să devină ATV Can-Am. În anul 2010 BRP a introdus pentru prima dată Can-Am Commander – primul lor vehicul side-by-side. Can-Am a anunțat un alt vehicul side-by-side Can-Am Maverick în 2013. În prezent modele Can-Am Side-by-Side poartă numele de Maverick, Commander și Defender, iar ATV-urile Can-AM sunt identificate prin brandurile Outlander, Renegade și DS și sunt disponibile în diverse variante în funcție de motorizare și dotări.

ATV Can-Am Outlander MAX 1000 XT este un autovehicul puternic, cu o capacitate de a transporta două persoane, ideal pentru agrement pe trasee accidentate greu accesibile, dar și pentru a fi pus la treabă pentru a îndeplini sarcini utilitare diversificate. Trecerea de la un loc la două persoane, pilot și pasager, se poate face în câteva secunde grație sistemului unic CRS de transformare a portbagajului în scaun cu spătar pentru pasager.

ATV-ul Can-Am produs de BRP vine echipat conform configurației MAX XT și include dotări sportive ce oferă stabilitate și performanță. Can-Am Outlander MAX XT este un ATV Bombardier disponibil în trei variante de motorizare – Rotax V-twin 650cc, V-twin 850cc, V-twin 1000R. ATV-urile Can-Am au sub capotă cele mai puternice motoare din industrie, asigură confort și manevrabilitate îmbunătățită pentru performante all-terrain de neegalat și de a domina orice competiție 4X4.

Can-Am Outlander MAX XT iese în evidență prin sistemul de suspensii premium, servodirecția asistată electronic DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering) sau jantele Beadlock din aliaj de aluminiu cu inele de ranforsare. ATV-urile Can-Am sunt un etalon de calitate, confort și protecție fără compromis. Nu doar pentru șofer, ci și pentru pasager prin mânerele reglabile sau suportul pentru picioare. Un pachet de dotări premium oferite standard pentru a-ți oferi cea mai bună experiență off-road, fibilitate excelentă, indiferent de teren, altitudine sau vreme.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.