Cel mai bun magiun de prune gasit in comert

Nu e vorba de vreo reclama ci o constatare personala, plus ca e bine sa mai scriem si de bine din cand in cand :). Obisnuiesc sa cumpar din cand in cand produse care se vor traditionale romanesti. Insa in cele mai multe din situatii, doar numele este de produs, gustul in schimb e de duzina. Astazi am avut noroc, am dat peste un produs bun, foarte bun. Un magiun asa cum era candva in camara bunicii. Produsul este cel din imagine, din ce am gasit pe eticheta este fabricat in judetul Prahova, sat Nedelea sub denumirea de ,, Camara Noastra ”.

Ceea ce m-a nedumerit un pic este faptul ca peste eticheta originala mai apare lipita o eticheta. Nu prea imi plac aceste ,, modificari”. Posibil sa fie o corectura, sau ceva de genul. In fine nerelevant pana la urma. Important este ca e cel mai bun magiun cumparat din comert, si am cam gustat din multe produse traditionale romanesti.

Sper sa ramana si pe viitor la acelasi nivel de calitate. Si sper sa nu ii copieze altii cu numele cum s-a intamplat cu produsele de la Topoloveni. Nu de alta, dar astfel de lucruri zapacesc clientul. Iar pe urma pentru a evita produsul ,, contrafacut”, clientul renunta in a mai cumpar chiar si originalul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.