Ce program de facturare sa aleg ?

Vremea tipizatelor tiparite a apus de mult, nu stiu daca mai exista vreo societate care sa le foloseasca. Eventual cele de stat care s-au aprovizionat pe urmatorii 30 de ani, ca deh aveau buget :). Sunt adeptul scurtaturilor si a simplitatii atunci cand vine vorba de hartoage, chiar daca legislatia ne mai constrange ici, colo. In concluzie cautam un program de facturare simplu si inteligent…Da, stiu sunt o groaza pe net. Tocmai de aceea e mai complicat sa alegi. Daca erau doua era ceva mai simplu.

Ce trebuie sa faca un program de facturare ?

Pai sa fie simplu de utilizat, inteligent, sigur, si sa te poti baza pe el. Cam asta e in mare. Pana acum am primit doua recomandari, ambele imi recomanda sa apelez la Oblio.eu . Ca, cica ar fi cel mai complet, eficient, sigur, simplu, program de facturare..Ba chiar ar fi mai mult decat un program de facturare. Da, stiu nu o sa inlocuiasca nicio tanti cu decolteu :)…Dar o v-a ajuta.

De ce sa aleg Oblio.eu ?

Pai sirul plusurilor e destul de lung ­čÖé :

– scoate prima factura in doar 60 de secunde.
– nu trebuie instalat ( aceasta chiar e o chestie foarte buna ).
– completeaza documentele in mod automat, cu datele firmei preluate automat de pe net. Ce-i drept si acesta e un mare plus, la platile onlie ma apuca groaza cand trebuie sa adaug un furnizor.

Este sigur

– functioneaza cu aceleasi protocale ca si institutiile bancare.
– encriptare avansata a informatiilor.
– salveaza datele automat in cloud, pe mai multe servere..Nu se pierde nimic niciodata.
– audiat de firme specializate in securitatea datelor.

Cel mai important are IQ mare, e intelligent ­čÖé

– actualizari automate fara instalare de software
– rapoarte avansate de vanzari care fac treba mai limpede, iar vanzarile ating cote mai inalte.
– calcule instant, fara timp pierdut.
– preluare curs valutar automat.

Plus altele si altele, import/export date fara probleme, cantitatea nu este o problema. Se pot importa extrase bancare de la peste zece banci. Se pot exporta datele din Oblio pentru a fi prelucrate in Excel. Sau catre programul de contabilitate, cu alte cuvinte, totul simplu si rapid cu cateva clikcuri.

Cam asta caut, si pare se ca am si gasit. Pana acum Oblio, pare sa le aibe pe toate. Daca sunt si alte sugestii ca urmare a experientei voastre le astept aici. Daca nu testati si voi Oblio si pe urma pareri, ca poate mi-a scapat si mie ceva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.