Ce mai cumpara romanii ?

Sunt sigur ca exista multe studii de piata care au o groaza de raspunsuri cu referire la ceea ce cumpara romanii. Pentru un astfel de raspuns eu personal nu cred ca sunt necesare studii de piata, romanii cumpara tot ceea ce le pica in mana.
baba si motocicleta
Daca undeva se anunta o promotie se face imediat o coada de jumate de kilometru si lumea da navala, ca la moaste. Acum vreo doua saptamani am vazut o stire unde doua babe trageau de acelasi generator de curent la deschiderea unui magazin, cat pe ce sa se bata, desi nu stiau ce era masinaria cu pricina.

In seara aceasta o alta stire cu deschiderea unui magazin, alt taraboi, toti pensionarii alergau de zor dupa drujbe, ferastraie, bormasini si usi. Toti cei aliniati la start erau persoane trecute bine de 50 de ani, adica oameni cu pensii mici, dar cu o pofta extraordinara de cumparaturi. Unul dintre intervievati se lauda ca astazi a cumparat doua drujbe si doua fierastraie pendulare. Ce naiba sa faci cu doua drujbe? Mai ales ca laudarosul era trecut bine de 60 de ani, probabil isi curata muscatele din balcon >-) .

Pana la urma am impresia ca nu conteaza deloc ce se vinde, daca e la promotie iar zvonul este lansat in mediul celor peste 60 de ani, vanzarile sunt garantate. Ceea ce nu imi este in clar e de ce acestia cumpara cate 2-3 sau chiar mai multe produse, pentru ce sa cumperi 3 drujbe ?

Daca maine s-ar anunta o promotie dar fara a mentiona la ce, iar inauntru ar fi doar sicrie, oare tot asa ar cumpara ? S-ar bate romanii nostri si pe sicrie ? Ar lua tot cate 2-3 bucati pentru toata familia ca doar e la oferta \:D/ ?

Multi o sa spuna ca sunt rau ­čśŤ , dar sincer as vrea sa le vad fetele ,,vanatorilor” de promotii printre sicrie ­čÖé . Poate place cuiva ideea si face o camera ascunsa.

One comment

  1. ar fi tare sa faca cineva un experiment cu sicrie, dar nu m-as mira daca ar tabara romanii pe ele. Le-ar transforma in mobilier ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.