zambesc.com RSS Feed

Ce mai cumpara romanii ?

Sunt sigur ca exista multe studii de piata care au o groaza de raspunsuri cu referire la ceea ce cumpara romanii. Pentru un astfel de raspuns eu personal nu cred ca sunt necesare studii de piata, romanii cumpara tot ceea ce le pica in mana.
baba si motocicleta
Daca undeva se anunta o promotie se face imediat o coada de jumate de kilometru si lumea da navala, ca la moaste. Acum vreo doua saptamani am vazut o stire unde doua babe trageau de acelasi generator de curent la deschiderea unui magazin, cat pe ce sa se bata, desi nu stiau ce era masinaria cu pricina.

In seara aceasta o alta stire cu deschiderea unui magazin, alt taraboi, toti pensionarii alergau de zor dupa drujbe, ferastraie, bormasini si usi. Toti cei aliniati la start erau persoane trecute bine de 50 de ani, adica oameni cu pensii mici, dar cu o pofta extraordinara de cumparaturi. Unul dintre intervievati se lauda ca astazi a cumparat doua drujbe si doua fierastraie pendulare. Ce naiba sa faci cu doua drujbe? Mai ales ca laudarosul era trecut bine de 60 de ani, probabil isi curata muscatele din balcon alien .

Pana la urma am impresia ca nu conteaza deloc ce se vinde, daca e la promotie iar zvonul este lansat in mediul celor peste 60 de ani, vanzarile sunt garantate. Ceea ce nu imi este in clar e de ce acestia cumpara cate 2-3 sau chiar mai multe produse, pentru ce sa cumperi 3 drujbe ?

Daca maine s-ar anunta o promotie dar fara a mentiona la ce, iar inauntru ar fi doar sicrie, oare tot asa ar cumpara ? S-ar bate romanii nostri si pe sicrie ? Ar lua tot cate 2-3 bucati pentru toata familia ca doar e la oferta dancing ?

Multi o sa spuna ca sunt rau tongue , dar sincer as vrea sa le vad fetele ,,vanatorilor” de promotii printre sicrie happy . Poate place cuiva ideea si face o camera ascunsa.

, , ,
Un Comentariu
  1. Doly :

    A zis pe data de 15 martie, 2014

    ar fi tare sa faca cineva un experiment cu sicrie, dar nu m-as mira daca ar tabara romanii pe ele. Le-ar transforma in mobilier happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*