Ce mai cumpara romanii ?

Sunt sigur ca exista multe studii de piata care au o groaza de raspunsuri cu referire la ceea ce cumpara romanii. Pentru un astfel de raspuns eu personal nu cred ca sunt necesare studii de piata, romanii cumpara tot ceea ce le pica in mana. Daca undeva se anunta o promotie se face imediat o coada de jumate de kilometru si lumea da

Ţeapă sau nu ? (Fundeal şi Groupon)

Să va prezint două promoţii, una de la Fundeal şi alta de la Groupon. Aştept să mă lămuriţi dacă e ţeapă sau nu.

FunDeal se extinde

De doua ori am cumparat si eu chestii folosind FunDeal. (Bilete la Movieplex Plaza cu doar 1 RON si o reducere pentru Laser Megazone) si de ambele dati totul a decurs fara probleme. Plus ca na, a costat si foarte ieftin. Cum am cumparat de la ei, si sunt abonat la newsleter am primit acum email.

Greed Corp, azi la oferta

Daca sunteti fan al jocurilor Turn-based strategy (alea gen Heroes) pe Steam e azi la oferta Greed Corp. Astfel, azi, pretul este redus cu 50% si costa doar 4,99 €.

La Orange, oferte, doar teoretic

Anul acesta la Orange au din nou oferte in perioada Craciunului. In fiecare zi cate o promotie noua: Surprizele iernii. Din pacate se pare ca ofertele astea sunt doar asa, teoretic. Pentru reclama. Practic nu prea poti sa beneficiezi de ele.

Cosmote vs. Orange vs. Vodafone – promotii la cartela

Coincidenta sau nu, de fapt sigur nu e coincidenta, Orange, Vodafone si Cosmote au acealeasi promotii la cartele. Acum nu stiu, ori apare promotia intai la una din ele si apoi o adopta si celelalte, ori inainte de a lansa cate o promotie se intalnesc sefii companiilor si se pun toti de acord asupra viitoare promotii.

Promotii, oferte, de pana la

Pe si ce trece expresia „de pana la” devine din ce in ce mai stresanta. De fapt se transforma intr-un bun pentru posibila teapa. Te uiti, vezi oferte, promotii, bonusuri… de pana la. *-:) Atentie, posibila teapa !