zambesc.com RSS Feed

Ţeapă sau nu ? (Fundeal şi Groupon)

Să va prezint două promoţii, una de la Fundeal şi alta de la Groupon. Aştept să mă lămuriţi dacă e ţeapă sau nu.

Cazul 1. Groupon

Senzatii tari, la inaltime: Numai 40 RON pentru o ora de climbing la Galactic Gym, cel mai mare panou de escalada din Romania! Instructor specializat si echipament asigurat!

Groupon

Deci preţ 40 de ron, discount 50%. 40 de ron pe oră.

Dar dacă mă uit pe siteul oficial 55 ron/zi. Unde e discontul de 50%? Şi unde e promoţia. La ei plăteşti pentru o oră, acolo plăteşti puţin mai mult dar pentru o zi.

Tarif Galacty Gym

Cazul 2. Fundeal

Tabletă PC XTP73 7″ cu sistemul de operare Android 2.2. Plăteşte 20 RON în loc de 250 RON din prețul total de 594 RON şi achită diferența de 344 RON către www.vshop.ro. Ia-ți ultimul GADGET și fii în pas cu tehnologia! Livrare GRATUITĂ în București

Fundeal

Preţ fundeal 20 de roni. Tentat ai fi să cumperi tableta respectivă cu 20 de roni. Dar dacă citeşti cu atenţie textul e de fapt 20 de roni în loc de 250 din preţul total de 594 roni.

Deci de fapt tableta costă 344 roni. Cu toate că butonul îţi cam dă de înţeles altceva.

, , , ,
56 Comentarii
 1. Mihai Boriceanu :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2012

  Azi am primit Tableta pt. copii 33 lei cu taxe a ajuns la 50. Are un sunet execrabil, deformeaza complet exprimarea cuvintelor in engleza(zgarie urechea).
  „Display`ul” este un carton colorat sub care se afla capsule de contact pe care trebuie sa apesi cu o forta de adult! Pretul la Dragunul Rosu in jur de 15 lei. Nu suparati copii !!

 2. dePop :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2012

  Mihai Boriceanu@

  Sincer nu ma asteptam sa fie altceva, dar nici nu puteam sa iti raspund ieri la intrebare, deoarece nu am comandat asa ceva. Sistemul acesta dupa mine strica increderea in vanzarile online, mai ales cand comanzi de la o firma mai mica sau noua pe piata…

 3. delinda :

  A zis pe data de 27 martie, 2013

  Eu mi-am luat o teapa de milioane cu un voucher achizionat pentru o excursie in Barcelona. Dupa ce am platit 200 E avans am aflat ca agentia de turism a intrat in insolventa. Nu mi-am recuperat nici acum banii.

 4. Daniela Frincu :

  A zis pe data de 28 martie, 2013

  eu am primit cadou de ziua mea un voucher la un salon cosmetic! Dupa ce am citit pe net review-uri despre cum se comporta angajatii acelui salon cu clientele venite cu vouchere, am renuntat la ideea de a mai merge acolo!

 5. Costin :

  A zis pe data de 8 octombrie, 2013

  Buna ziua,
  Legat de seriozitatea celor de la FunDeal as avea si eo o povestire. Fiind mare amator de calatorii am cumparat de pe mirificul site al celor mai sus mentionati un voucher pentru Sicilia si unul pentru Roma. Toate bune si frumoase… numai ca cei din Roma nu sunt de gasit, iar cei de la FunDeal nu par foarte interesati de acest lucru si mai au si nesimtirea sa spuna ca e treaba mea. Despre Sicilia, acelasi lucru: dupa 30 de mailuri si telefoane raspunde unu care spune ca nu ne poate rezerva daca nu ii dam numarul voucherului… ceea ce mi s-a parut aberant, dar eram strans cu usa, dat fiind suportul inexistent al celor de la FunDeal, dupa care nu a mai raspuns la telefon sau mailuri. Deci am aruncat mai bine de 500 de eur de pomana… asa ca Nu RECOMAND FUNDEAL AND STAFF… decat daca vreti sa va enervati si sa pierdeti bani.

  Toate bune

 6. Marian :

  A zis pe data de 18 decembrie, 2013

  Am comandat si eu la ei o tigaie Tefal… au trecut 3 saptamani si tot astept. De obicei nu comand fara sa ma informez dar se pare ca daca ma informam inainte (google-ul este plin de avertizari), nu cadeam in plasa. I-am amenintat cu ANPC-ul. Sa vedem….


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*