Promotii, oferte, de pana la

Pe si ce trece expresia „de pana la” devine din ce in ce mai stresanta. De fapt se transforma intr-un bun pentru posibila teapa. Te uiti, vezi oferte, promotii, bonusuri… de pana la. *-:) Atentie, posibila teapa !

Exemple, aleatorii si fictive insa foarte probabile de a fi puse in aplicare:

Reduceri de pana la 50 % la incaltaminte/imbracaminte” – adica au redus pretul unui singur produs cu 50% iar in rest au facut reduceri de 1-2%. Sau poate chiar deloc. Insa nu poti sa ii reclami pentru reclama mincinoasa. Spuneau clar „de pana la”, nu spuneau ca la toate produsele se aplica reducerea afisata.

Dobanda de pana la 80 %” – bineinteles, pentru depozitele la termen de 600 de luni, in rest, dobanda e de 5 %. Bineintels si ei se folosesc de aceasli cuvant magic… de pana la.

Bonus, credite, salarii… de pana la. Cum vad expresia cum devin brusc mult, mult mai atent. Sigur e o teapa, legala evident, pe undeva pe acolo. 😉

9 comments

  1. Hai sa-ti spun o treaba cu promotiile, la un moment dat prin peregrinarile mele prin lume am dat de un magazin care avea scris pe geam mare si lat 50% discount la orice produs… am crezut ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap dar cand am intrat am descoperit smecheria: produsele aveau pretul dublu fata de magazinele din preajma asa ca prin aplicarea acelei reduceri iti era indiferent de unde cumperi… dar din punct de vedere psihologic putea crea impresia ca e mai ieftin daca nu stiai cum sta treaba in alte magazine…

  2. da e toamna, deci normal ca apar si reducerile…..
    so let’s smile a little bit…..
    Tata, care este diferenta dintre prosperitate si criza? – intreaba Bula.
    – E simplu fiule. Prosperitate inseamna Mercedes, sampanie, amanta. Criza inseamna metrou, sifon, ma-ta…

  3. da bine zici inselatorie pe fata chear…am fost saptamana trecuta pana in real la leonardo si am vazut o pereche de adidasi care mi-ar fi placut si cand ma uit la pret ca sa vezi avea 3preturi(binenteles primele 2 erau taiate cu o linie subtire):primul pret 310lei ,al doilea 249 lei si al treilea(cel valabil) 299lei =))…si am intrebato pe o domnisoara care lucra acolo cum ii pot spune ei reducere cand de la pret mai mic urca la mai mare:))…la care tipa se inerveaza si zice „poi sti ceva nu ma intreba pe mn ca nu eu am facut reducerile,spunei la cel care le-a facut” si s-a intors si a plecat…atunci cum sa stiu eu cn a facut reducerile(acel destept sau desteapta)daca papusha s-a inervat asa tare ca am intrebat-o incat a plecat:))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.