zambesc.com RSS Feed

McDonald’s rupt in bataie de pleskavita banateana

Nu stiu cati dintre voi au savurat o pleskavita banateana, neaparat una din Timisoara. Tin sa sublinez Timisoara deoarece am mancat la Herculane pleskavita doar ca aceasta nu avea nicio legatura cu ceea ce este servit la tonetele Agil de prin Timisoara. Deci pot spune ca cea mai buna pleskavita din tara e la Timisoara. Daca tot vorbim de topuri, pleskavita de la Herculane e cea mai orbila mancata vreodata.

pleskavita Timisoara

Ce este pleskavita banateana?

Pai e vorba de un hamburger sarbesc cu tot ceea cei ii trebuie , adica ceapa, mustar maioneaza, un pic de varza, ketchup si neaparat o carne gustoasa. Adica o carne de porc usor dulceaga prajita si cu aromele perfect echilibrate si nu gust de paie presate pe care il are hamburgherul american. Toate astea au facut o campioana din pleskavita banateana, cu alte cuvinte aceasta a nenorocit hamburgherul de la McDonald’s, l-a facut parf. Nu e nicio exagerare si nu e doar o parere personala.

In seara asta mi s-a facut pofta de o pleskavita, m-am urcat in masina si m-am dus la una din tonetele Agil care vinde acest produs, unde surpriza : pentru o pleskavita trebuie sa stai la coada vreo jumatate de ora. Si asta desi cucoana se invartea ca un titirez, pur si simplu nu facea fata, vreo 12 persoane stateau la coada fiecare comandand cate 4-5 pleskavita la pachet. Coada la pleskavita este mare la orice ora in timpul zilei, nu ma asteptam sa fie si seara.

Daca maine un ,, jucator” de marimea McDonald’s ar face un lant de fast food-uri la nivel international cu pleskavita sunt sigur ca ar face ravagii. Pana una alta la Timisoara pleskavita banateana e rege sau regina, poate amandoua.

, , ,
3 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 16 martie, 2014

  sa faca si unul la ploiesti big grin

 2. dePop :

  A zis pe data de 16 martie, 2014

  Yamasha@

  Iti dau eu reteta si faci tu in Ploiesti, cu mancare buna nimeni nu a dat gres in afaceri happy

 3. Colectionarul :

  A zis pe data de 17 martie, 2014

  Am mancat si eu odata, este pur si simplu delicioasa, m-ai facut sa salivez cu articolul asta happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*