Cat mai conteaza imaginea unei firme ?

Reclama, imaginea unei firme a contat mai tot timpul, dar parca in ultimul timp nu mai e asa. Cred ca si firmele s-au ,, plictisit ” sa fie atente cu clienti. Da, stiu, nu au angajati, si asta e..Nu e chiar asa, un exemplul este imaginea de mai jos peste care am dat pe facebook. Si sunt sigur ca nu este un exemplu unic. Iar dupa cum vedem in imagini nu este vorba de o firma oarecare, ci ditamai Ford.

Eu zic totusi ca e vorba de altceva, adica in alte tari nu s-ar intampla asa ceva, dar la noi da. Si aceasta pentru ca permite legislatia, ca altfel nu era loc de interpretari ale unor angajati care de lene se spala pe maini. Personal zilele trecute am batut la usa Dedeman pentru un hidrofor defect, dar care era in garantie. In cateva minute am fost convins ca e vina mea, iar cand am spus ok…Cumpar piesele pentru reparat. Mi-au spus ca nu mai exista firma, brandul. Eu nu am stat sa verific, le-am aratat doar o poza cu produsul. In fine m-am resemnat si am cumparat alt hidrofor tot de la ei. Cand ajung acasa, surpriza, aceasi marca cu cel defect. Cam asta e pe la noi, totul vesel si frumos pana platesti, dupa ,, la gara”.

3 comments

 1. Buna ziua!

  Regret faptul ca v-ati confruntat cu aceasta situatie neplacuta!
  Va adresez rugamintea de a ne comunica mai multe detalii cu privire la situatia cu care v-ati confruntat pentru a verifica si a intreprinde un demers in acest sens.
  Ne veti ajuta astfel sa imbunatatim activitatea angajatilor si implicit sa oferim servicii mai bune clientilor nostri.
  Va rog sa ne comunicati , pe adresa de e-mail suportclienti@dedeman.ro, date de contact pentru a facilita comunicarea, magazinul Dedeman din care ati facut achizitia (in Timisoara sunt doua magazine Timisoara 1 // Str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 66; Timisoara 2 // Calea Şagului, nr. 102) si detalii despre produsul pentru care ati solicitat service. Mentionati va rog daca s-a inregistrat o fisa service in acest sens.

  Va multumesc, cu respect,
  Marioara Dospinescu
  Director departament Suport Clienti
  M: 0751 164 869

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.