zambesc.com RSS Feed

Joburi noi, proaspete

Specialistii in recrutare ne tot ameninta ca majoritatea celor care se preagatesc acum pentru un job anume, vor presta altceva. Ceva nou, o ocupatie care acum inca nu exista. Sincer le dau dreptate. Zilele trecute stand la semafor am observat un individ cu o scula ciudata in mana cu care gadila stalpi. De la distanta am crezut ca e unul care isi cauta ,, pluta”.

Dar cand am ajuns ceva mai aproape, am remarcat ca omul isi facea meseria. Stergea obiectivele camerelor de luat vederi din intersectie. Super tare, mai ales ca e vorba de un contract cu statul, iar acesta plateste bine si la timp. Nu stiu cat se castiga, dar e un job relaxant in aer liber. Acu nu stiu ce scrie pe cartea de vizita a celui care presteaza, dar nici nu conteaza. Important e sa placa munca.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*