ATV-uri din gama CFMoto 2021 – putere, experiență și adrenalină

image001

Fie că vrei să încerci și tu experiența unei plimbări cu un vehicul off-road, fie că ești un adept al acestei lumi pline de adrenalină, ATV-uri CFMoto vor fi cu siguranță o alegere înțeleaptă. Acestea au diferite tipuri de motorizări și caracteristici diferite, pentru a putea fi conduse de către toate persoanele, indiferent de experiență. Mai jos ți-am pregătit principalele caracteristici ale unui model entry level din gama CFMoto 2021, unui model mediu ca și putere și un model cu o putere foarte mare, pentru cei mai experimentați și curajoși:

ATV CFMoto CForce 450S ’21

Cel mai accesibil ATV din gama CFMoto 2021 este ATV-ul CFMoto CForce 450S ’21. Acesta este un vehicul new entry, cu o motorizare și caracteristici tehnice perfecte pentru depășirea obstacolelor de pe terenurile accidentate. Motorul cu un cilindru, cu o capacitate de 398cc, în 4 timpi, cu răcire pe lichid poate dezvolta 32 de cai putere. Cutia de viteze automată CVT P-R-N-H-L are opțiunea de a comuta între tracțiunea 4×4 și cea 2×4. Vehiculul are sistem de pornire electric și un rezervor de benzină cu o capacitate de 15 litri.

Suspensiile față și spate a vehiculului sunt independente, cu braț dublu tip A, iar frânele față – spate sunt pe discuri hidraulice. În plus, vehiculul are un design modern și atractiv, fiind disponibil în patru scheme de culoare, și anume albastru, portocaliu, negru și camuflaj.

ATV CFMoto CForce 520S EPS ’21

Un ATV utilitar – recreațional din gama de vehicule CFMoto 2021 este CFMoto CForce 520S EPS ’21. Acesta are un motor cu 1 cilindru, 4 valve, SOHC, EFI, de 495 cc, ce livrează 34 cai putere și care este suficient de puternic pentru a avea o experiență de pilotare cât mai distractivă. Cutia de viteze este automată și de înaltă performanță, iar sistemul de pornire este electric. Ca și combustibil, acest vehicul este pe benzină, capacitatea rezervorului fiind de 15 litri.

CFMoto CForce 520S EPS ’21 suspensii față – spate independente cu braț dublu de tip A și frâne hidraulice pe disc. Designul vehiculului este modern și atractiv, demn de un ATV puternic. Cele patru scheme de culoare în care se regăsește modelul de față sunt roșu, negru, portocaliu și camuflaj.

ATV CFMoto CForce 1000 EPS ’21

Unul din cele mai noi ATV-uri de la producătorul chinez CFMoto este ATV-ul CFMoto CForce 1000 EPS ’21. Acesta este un vehicul fiabil și puternic, capabil să facă față la cele mai grele obstacole. Puterea sa este datorată motorului cu 2 cilindri, în 4 timpi, 8 valve, SOHC, cu o capacitate de 960,6 cmc, ce livrează o putere de 85 CP. Cutia de viteze este automată, iar sistemul de pornire este electric. Din punct de vedere al mecanicii, vehiculul are suspensii față – spate cu braț dublu tip A și frână față – spate hidraulice, cu o putere mare. Acestea asigură control optim.

Acest ATV este disponibil în patru scheme de culori, și anume portocaliu, albastru, camuflaj și gri. În ceea ce privește designul, ATV CFMoto CForce 1000 EPS ’21 are un aspect demn de puterea pe care o are.

Doar deținătorii de carnet categoria B pot conduce acest vehicul. Acesta este înmaticulabil la primărie, în varianta cu omologare T3 și înmatriculabil la poliție, în varianta Euro 5.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.