Polaris Sportsman 570 EPS SP ’21 – Un ATV special

image001

Specialiștii si dealerii autorizați ATVRom Buzau vin cu recomandarea anului acesta pentru ATV-ul ideal: Polaris Sportsman 570 EPS SP ‘21. Un vehicul utilitar-recreațional 4×4, din categoria 500 Premium, produs cu inovație și cu o calitate americană de către constructorii companiei Polaris Industries. Cuvintele care stau la baza acestui vehicul sunt performanța, siguranța și confortul, care îmbinate reușesc să îți ofere cel mai bun user experience. Pentru a te convinge de calitățile acestui model, iată câteva avantaje și caracteristici tehnice speciale ale sale:

Foarte puternic

Off-road-ul este punctul forte al ATV-ului Polaris Sportsman 570 EPS SP ’21. Acesta este capabil să te conducă în orice zonă imposibil de accesat prin intermediul altor căi. Totuși, pentru a reuși să învingă un astfel de teren accidentat, cât și zonele mlăștinoase, cu posibilitate de împotmolire, vehiculul are nevoie la rândul său de o configurație specială. Pe lângă tehnologiile și sistemele implementate, precum sistemul de tracțiune 4WD/2WD cu comutare automată High Performance Close Ratio, servodirecția EPS, sistemele EBS (frână de motor), ADC (asistență la coborârea pantelor), ETC (controlul electronic al accelerației) și sistemul de remorcare: receiver + bilă de remorcare, acest vehicul dispune și de un motor foarte puternic ProStar, cu 1 cilindru, 4 timp, DOHC, EFI, 567cc, de 44 cp, cuplat la o cutie de viteze automată PVT.

image002

Design inedit

Modelul are un design atractiv, cu o configurație geometrică foarte interesantă și modernă, anvelope mari, de tip 26×8-R14, respectiv 26×10-R14, care fac vehiculul unul mai masiv, ce emană puterea pe care o deține celor din jur. Jantele sunt din aluminiu, de 14 inch. El vine în două variante de culori, Titanium Metallic și Black, ideale pentru rolurile pe care le are.

Alte caracteristici tehnice

Vehiculul are suspensii MacPherson, cu 2 amortizoare și cursă 208 mm în partea din față și suspensii cu braț dublu de tip A, IRS, cu 2 amortizoare și cursă de 241 mm în partea din spate. Frânele sunt hidraulice, cu 2 discuri, iar frâna de parcare: poziție parking în transmisie / mâner blocabil.

image003

Multiple funcționalități

Fiind un autoturism de tip utilitar – recreațional, rolurile pe care acesta le are sunt într-un număr mai mare. Astfel că, poți să pleci într-o aventură în tărâmul off-road și să te distrezi alături de ATV-ul tău sau poți să-l folosești ca pe un partener de muncă pentru muncile cu o dificultate mai mare. Rezervorul are o capacitate mare, de până la 17 L, pentru o autonomie optimă la un plin, ce îți oferă posibilitatea ca după ce ai terminat treaba să poți pleca direct într-o experiență de vis, fie pe un drum forestier, un teren accidentat sau un traseu montan.

Cum poți achiziționa și conduce acest vehicul?

Modelul Sportsman 570 EPS SP ’21 este disponibil în magazinele fizice și online ale ATVRom, de unde îți poți achiziționa propriul ATV chiar și în rate, cu o garanție de 2 ani. Vehiculul are omologare T3b, iar pentru a fi condus necesită un permis de categoria B.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.