tari straine unde poti face conturi in valuta

Iar ți-ai cumpărat scule? Cum o împaci când se supără pe tine!

zambesc

Dacă și tu te numeri printre bărbații care își cumpără unelte așa cum își cumpără femeile pantofi, acest articol este pentru tine.

Oricât de înțelegătoare vor ele să creadă că sunt, aproape tot timpul se supără pe noi atunci când ne cumpărăm scule și accesorii pentru atelier.

Nu mai contează că ele își cumpără tot timpul haine, încăltăminte și genți pentru că ”rochia aia neagră ar arăta mai bine cu niște pantofi roșii”. Nu-i așa că nu ai cum să o contrazici? Își place și ție când e în pas cu moda și atrage privirile când iese în oraș la brațul tău.

Cea mai simplă variantă este să îi cumperi și ei un cadou, măcar din când, ca să fii sigur că ai liniște acasă. Râdem noi, dar știm cât de importantă este ea în viața noastră și că ne dorim să o vedem mereu fericită, mai ales că, de ce să nu recunoaștem, și noi avem de câștigat.

O altă variantă ar fi să faci o rezervare la restaurantul ăla noi de care vorbește toată lumea la birou sau să îi spui mai des cât de mult o iubești.

E greu să te abții să nu cumperi unelte mai ales atunci când mai prinzi și câte o promoție și ai deja în minte un nou proiect.

Știi că trebuie să schimbi parchetul în toată casa și ai găsit pendularul la oferta zilei așa că îl cumperi, chiar dacă acum pare că este o cheltuială inutilă este o investiție bună mai ales când prinzi și un preț bun. E greu să reziști provocării unui nou proiect și pentru realizarea lui ai nevoie de o gamă cât mai variată de unelte.

Vezi si:  Porumbul modificat genetic

Un alt motiv pentru care e bine să ai sculele tale e că nu mai trebuie să aștepți să termine vecinul treaba ca să îți împrumute și ție drujba ca să tai lemnele din curte: iarna bate la ușă și tu trebuie să pornești centrala. Sfat: poți să îi spui că dacă ai fi avut drujba ta porneai centrala până acum.

Dacă totuși nu ai nevoie de unelte la nivel profesional, adică nu lucrezi cu ele nonstop, ci doar în timpul liber, nici măcar nu trebuie să investești mulți bani. Poți să îți faci foarte bine treaba și cu scule Einhell sau Yato, nu ai neapărat nevoie de Bosch și Makita. Este însă foarte important șă folosești uneltele și accesoriile doar în care au fost proiectate și să respecți întocmai specificațiile tehnice și operațiunile aprobate de producător:  dacă scrie că diametrul maximum de găurire în beton este de 28 de cm și tu ai nevoie de 30 cm, e clar că nu o să ai rezultatele dorite.

Pe lângă cadoul oferit, încearcă să o incluzi, pe cât de mult posibil în proiectele tale sau să îî spui că poți să folosești circularul și ca să îî faci raftul metalic pentru cămară sau bormașina ca să faci o gaură în perete ca să agațe tabloul preferat.

E mai simplu decât crezi să o faci fericită, nu-i așa?

Am experimentat și eu situațiile descrise în articol și pot să spun că menținerea unui echilibru între pasiunea pentru unelte și armonia în relație este o provocare familiară. În loc să lase achizițiile impulsive să provoace tensiuni, am găsit util să transform fiecare cumpărătură într-o oportunitate de colaborare și partajare. Implicarea partenerului în proiectele de bricolaj nu doar că îmbunătățește cooperarea, dar aduce și un nivel suplimentar de satisfacție când vedeți împreună rezultatul muncii voastre comune. Cheia este comunicarea deschisă și faptul de a face din fiecare proiect o ocazie de a petrece timp de calitate împreună, dovedind astfel că unele conflicte pot fi evitate cu un pic de creativitate și empatie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.