8 sfaturi pentru a cumpăra cel mai bun mobilier de grădină

zoovu-garden-furniture-set-800x3001

Mobilierul de grădină aduce confort și funcționalitate spațiilor tale exterioare. O grădină poate fi transformată într-o destinație de luat masa în aer liber, cu o masa gradina spațioasă și scaune confortabile pe terasă.

Mobilierul de grădină aduce confort și funcționalitate spațiilor tale exterioare. O grădină poate fi transformată într-o destinație de luat masa în aer liber, cu o masa gradina spațioasă și scaune confortabile pe terasă. Echipează-ți grădina cu o canapea din răchită și un balansoar clasic, ambele acoperite cu perne, și poate deveni rapid o a doua cameră de familie în lunile cu vreme caldă. Spațiile mici, cum ar fi gradinile sau balcoanele, te vor chema afară atunci când sunt completate cu un set mobilier gradina potrivit. Ține cont de următoarele sfaturi pentru a alege cel mai bun mobilier de exterior pentru curtea ta. O planificare atentă te va ajuta să-ți faci curtea noul loc preferat pentru relaxare, luat masa și distracție.

  1. Fă o listă cu nevoile tale privind mobilierul de terasă

Începe prin a te gândi cum ai dori să funcționeze spațiul tău exterior. De exemplu, vrei să servească drept zonă de luat masa în nopțile calde de vară? Ai de gând să găzduiești următoarea ta cina sau ziua de naștere a copilului tău în spațiu? Sau îți imaginezi un colț de lectură liniștit, cu scaune confortabile și primitoare pe terasă, ascunse în camera ta în aer liber?

Fă o listă cu activitățile pe care dorești să le faci în spațiu și utilizează-l ca ghid pentru a determina ce tip de mobilier de terasă este necesar. De exemplu, dacă funcția principală a terasei este de a găzdui cocktailuri casual de seară, nu este nevoie de o masă. În schimb, optează pentru locuri ample și confortabile, cum ar fi mai multe mese laterale.

image_1_3134651

  1. Încearcă scaunele pentru terasă înainte de a cumpăra

Când cumperi scaune și canapele de terasă, testează-le înainte de a le cumpăra. Mobilierul de grădină va fi probabil folosit în mod regulat, mai ales în lunile mai calde, așa că este esențial ca scaunele să fie confortabile. Tu și oaspeții tăi vei avea mai puține șanse să te bucuri de terasa ta dacă este echipată cu mobilier nefolositor. Caută piese cu spătar și perne pe scaune sau îmbină confortabil mobilierul din metal și lemn cu perne pufoase pentru un confort maxim. Asigură-te că toate țesăturile sunt rezistente la intemperii pentru a preveni decolorarea sau mucegaiul.

  1. Alegeți mobilier de exterior ușor de întreținut

Rezervați cea mai mare parte a orelor de afară pentru a vă bucura de spațiul de locuit în loc să întrețineți mobilierul. Căutați mobilier de terasă ușor de întreținut pentru a minimiza nevoia de întreținere. Majoritatea pieselor din metal, tec, cedru și răchită pentru orice vreme pot rezista la orice le-ar pune natura în cale. Cu puțină curățare regulată, mobilierul realizat cu aceste materiale iertătoare va arăta minunat ani de zile. De asemenea, puteți accesoriza mobilierul de terasă cu perne și perne de exterior cu huse detașabile care pot fi aruncate cu ușurință în mașina de spălat.

image_1_439601

  1. Ia în considerare depozitarea mobilierului tău de terasă

Adaugă ani de viață mobilierului de terasă, depozitându-l într-un loc protejat în afara sezonului. Un garaj, subsol sau magazie vor proteja piesele pentru a preveni deteriorarea sau uzura suplimentară. Chiar și cel mai dur mobilier de terasă, cum ar fi scaunele din lemn de tec sau o canapea din fier forjat, va dura mai mult dacă este depozitată atunci când nu este folosită. Dacă spațiul de depozitare este limitat, caută mobilier de terasă care se pliază sau poate fi demontat cu ușurință pentru depozitare compactă. Scaunele pliabile pot ajuta la maximizarea spațiului de depozitare atunci când sezonul cald se termină.

  1. Potrivește culorile cu decorul de exterior

Când achiziționezi mobilier de terasă, nu te limita la culori neutre sau la tonurile naturale ale lemnului. Piesele din răchită, lemn și metal vin acum într-o mare varietate de finisaje colorate. Caută mobilier care se asortează cu culorile găsite în amenajarea ta peisagistică, exteriorul casei tale sau în alt decor exterior. O vopsire cu orice nuanță poate îmbunătăți rapid mobilierul de terasă dacă nu este disponibil în culoarea potrivită. Rezervă tonurile mai îndrăznețe pentru perne și piese de accent. Aceste articole vor fi probabil folosite mai rar, rezultând o uzură mai mică și sunt mai puțin costisitoare.

  1. Investește în mobilier de calitate pentru terasă

Vechea zicală „obții ceea ce plătești” este, în general, adevărată pentru mobilierul de terasă. Scaunele sau mesele laterale din plastic ar putea arăta grozav și își vor păstra aspectul frumos timp de un an sau doi la soare, dar în timp vor deveni casante și își vor pierde culoarea vibrantă. Același lucru este valabil și pentru unele produse din lemn și piese de răchită. Cumpără cu grijă, verificând rapoartele și recenziile consumatorilor înainte de a face o achiziție mare. Dacă respecți un buget, ține cont de calitate la articolele care vor fi folosite cel mai des, cum ar fi scaune confortabile pe terasă sau o masă durabilă. Poți economisi bani pe accesorii mai mici, cum ar fi perne și mese de accent.

  1. Adaugă covoare de exterior pentru culoare și confort

Pune mobilierul de terasă pe un covor destinat pentru orice vreme. Progresele textile din ultimii ani au adus pe piață multe covoare de exterior cu uscare rapidă. Moale sub picioare și bogat în textură, un covor de exterior îți va oferi confortul din interior pe terase sau grădină. Alege o culoare și un model care se coordonează cu celelalte piese de mobilier și decor. Asigură-te că este evaluat pentru utilizare în exterior înainte de a-l cumpăra.

  1. Caută mobilier de grădină cu scop dublu

Caută mobilier pentru a profita la maximum de spațiu și buget. Piesele de mobilier care servesc mai multe scopuri pot elimina achiziționarea de mobilier suplimentar și pot lăsa mai mult spațiu pentru activitățile tale preferate în aer liber. De exemplu, un taburet de grădină poate servi drept loc suplimentar pentru terasă pentru oaspeți. O bancă simplă poate oferi confort la o masă în aer liber. Alege mobilierul de terasă având în vedere funcția pentru a profita din plin de spațiile exterioare utilizate frecvent.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.