zambesc.com RSS Feed

Saltele, perne, returnate – Ce se intampla cu ele ?

Exista cateva campanii publicitare care scot in evidenta faptul ca produsul poate fi returnat in termen de 30 de zile. Industria produselor resigilate functioneaza chiar foarte bine, insa categoria de produse la care ma refer eu nu prea se incadreaza in aceasta categorie de resigilate. Adica eu nu am vazut niciunde perne sau saltele resigilate. Si nici nu cred sa existe persoane interesate de o saltea in care s-a lafait o baba timp de o luna, sau o perna pe care a fost parcata proteza dentara si saliva aferenta a unui mos.

Deci, ce se intampla cu saltelele Dormeo care vin retur ?

Dormeo e de departe cel mai promovat brand in domeniu si implicit, cel care are o conditie perfecta pentru unii clienti, adica poti returna produsul in primele 30 de zile. Adica comanzi o saltea si o perna pentru bunica, intre timp bunica moare, iar tu returnezi salteaua si perna inapoi in magazin unde vine altcineva, cumpara perna, salteaua si doarme pe ceva nou, nefolosit….ma rog, asta e impresiea normala cand iti cumperi ceva nou.

Nu stiu ce face Dormeo, sau alte firme cu aceste produse care vin inapoi, desi se pare ca un angajat Dormeo Constanta a comentat la un articol pe aceasta tema, iar raspunsul suna in felul urmator :

,,La noi la Dormeo si dupa o luna de proba se returneaza produsele inapoi. Se schimba ambalajul si pleaca perna la alta baba, sa tina si ea dintii pe ea. ”

Nu stiu cat e de reala informatia, dar eu as inclina sa cred acest lucru..pentru ca de saltele, perne, resigilate nu am auzit. Iar aceste produse ajung pana la urma undeva, in patul cuiva.

, , , , , ,
5 Comentarii
 1. MariusTM :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2013

  Pana la urma e mai bine sa iei un astfel de produs de la o firma care nu permite returnari, altfel nu stii cine a mai dormit pe perna sau salteaua respectiva. Eu stiu magazin care ofera in proba saltea, ai deasupra un material de unica folosinta, probezi, iar salteau respectiva nu se vinde, iti aduce una noua sigilata.

 2. mr.cristi :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2013

  cred ca schimba doar captuseala exterioara si o vinde din nou. daca nu a varsat lichide pe ea sau nu si-a facut nevoile in pat, interiorul nu ar avea de ce sa fie afectat.

 3. dePop :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2013

  mr.Cristi@

  La o saltea cu husa fixa schimbarea captuseli, stratului exterior este echivalentul distrugerii, iar la perne ar cam iesi la unele continutul afara, ele se vand fara husa, aceea se cumpara separat.

 4. colectionaruldesuflete :

  A zis pe data de 9 octombrie, 2013

  Da ce te asteptai sa se intample?Si la multe magazine de electroretail daca produsul returnat este impecabil din punct de vedere estetic si ambalajul este ok se resigileaza cu niste scotch (daca e cazul) si se pune la loc pe raft ca si produs nou,asta stiu direct de la sursa.Si tine cont la unele produse cutia nu vine cu sigiliu aplicat ca de ex la electrocasnicele mici de la Braun,Moulinex,Tefal sau Philips,deci nu ai e unde sa stii ce s-a intamplat cu produsul ala.Este o afacere,scopul este sa se faca bani!

 5. dePop :

  A zis pe data de 9 octombrie, 2013

  La saltele, perne e un pic altceva, nu poti spala o perna…si chiar nu as dori sa dorm pe aceeasi perna pe care a dormit o persoana bolnava de tuberculoza de exemplu…gandeste-te un copil de cativa ani sanatos sa doarma pe o perna pe care a poposit timp de 30 de zile un bolnav…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*