zambesc.com RSS Feed

Baba nebuna

Astazi am asistat la un recital unic, a unei doamne mai in varsta, careia daca ii atribui titulatura de baba nebuna nu exagerez deloc. M-am nimerit intr-un magazin oarecare din Timisoara unde o baba fandosita a adus la aerisit o perna..Da, ati auzit bine, baba a adus la aerisit o perna in magazinul de unde cumparase perna..laughing…Ca la ea acasa nu are unde sa aeriseasca perna, iar in magazin a probat perna si a fost fantastica, dar la ea acasa nu mai e acelasi lucru, ba mai mult simte un miros…pute.

Am crezut ca sunt la camera ascunsa, dar nu era asa, baba rujata si cu palarie chiar a scos o perna din sacosa si o inmana vanzatorului ca sa o puna la aerisit, iar ea va reveni peste doua zile dupa perna.

Ce miros poate avea o perna ?..habar nu am. Nu spun ca baba nu a simtit miros, si daca spunea ca mirosul era de la mata moarta de sub pat, sau de la sarmalele din sifonier o si credeam, dar povestea cu perna nu prea sta in picioare, decat daca si-a tinut ea picioarele in perna. In fine baba a continuat spectacolul, ba o aluzie ca e singura si nu o oboseste nimeni, ba un banc porcos la care radea de se prapadea dar singura…worried

Nu am mai avut rabdare si am plecat, probabil ca urma ca baba nebuna sa returneze si chilotii ce ii avea pe ea pe motiv ca put..laughing.. Ma intreb o fi nebuna baba, sau e vorba de probleme hormonale ?..sau poate amandoua.

, , ,
5 Comentarii
 1. Saltele Constanta :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2013

  Daca era din Constanta, credeam ca merge vorba de aceeasi persoana, care a intors salteaua in magazin dupa o saptamana pe motiv ca miroase a „ceva”. Apartamentul era aproape pustiu, cred ca din aceeasi cauza. Mai nimeresc si oameni stranii in calea noastra.

 2. dePop :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2013

  Sunt curios ce se intampla cu produsele returnate ?..Se vand ca fiind noi ?..

  Sau e ca la electronice, intra in categoria resigilate…cu o mica modificare:

  ,,Pe aceasta perna a dormit o baba nebuna si e posibil sa ii fi curs un pic de saliva din gura “.

 3. sign :

  A zis pe data de 3 octombrie, 2013

  astfel de femei care umbla nelegate prin tramvaie imi fac viata un calvar…laughing))

 4. Saltele Constanta :

  A zis pe data de 3 octombrie, 2013

  La noi la Dormeo si dupa o luna de proba se returneaza produsele inapoi. Se schimba ambalajul si pleaca perna la alta baba, sa tina si ea dintii pe ea.

 5. Saltele, perne, returnate – Ce se intampla cu ele ? | Zambesc :

  A zis pe data de 3 octombrie, 2013

  […] cu aceste produse care vin inapoi, desi se pare ca un angajat Dormeo Constanta a comentat la un articol pe aceasta tema, iar raspunsul suna in felul urmator […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*