zambesc.com RSS Feed

Cauciucuri, anvelope ieftine

Stiu ca multe reclame la caucicuri suna la fel ca si titlul de mai sus, insa eu chiar am descoperit o sursa ieftina de anvelope. Indiferent ca e vorba de cauciucuri de vara, iarna exista o modalitate prin care acestea se pot cumpara la un pret foarte bun. Ma refer doar la cauciucuri noi, iar pretul acestora poate fi si cu pana 40 chiar 50% mai jos fata de ceea ce gasim in comert. Nu este nimic magic, trebuie doar sa cunoasteti o persoana cara sa lucreze la firma Continental sau la vreo divizie care apartine de acest grup.

Cel putin in Timisoara exista extrem de multe persoane care sunt angajati Continental, acestea au cateva avantaje printre care si posibilitatea de-a achizitiona opt cauciucuri pe an la pret de fabrica la care se face o reducere de 25%. Deci daca e sa facem o comparatie de pret cu ceea ce este pe piata diferenta este mare. Cu alte cuvinte nu platim adosul revanzatorului, la care mai adugam reducerea de 25% oferita de Continental si in final avem anvelope ieftine, adica undeva la jumatate de pret.

Probabil pentru multi este imposibil sa beneficieze de aceasta oferta, insa in Timisoara vorbim de cateva mii de persoane care beneficiaza de aceasta oferta, dar nu toti apeleaza la ea. Personal cunosc cateva persoane care se multumesc cu bicicleta, iar norma de cauciucuri de la servici nu au folosit-o. Deci daca dorti cauciucuri ieftine, abordati un angajat al grupului Continental e posibil sa va ajute. Eu am facut-o de cateva ori, deci anvelope ieftine nu e doar un slogan, uneori se poate si practic.

, , , , ,
5 Comentarii
 1. Alex :

  A zis pe data de 15 septembrie, 2013

  Foarte tare. Principiul este valabil doar daca cunosti pe cineva, sau vreun prieten de-al unui prieten, pentru ca nu scrie pe fruntea lor ca lucreaza la Continental sa ii abordezi pe strada happy

 2. dePop :

  A zis pe data de 15 septembrie, 2013

  In Timisoara nu este dificil sa gasesti in cercul de prieteni pe cineva, ba mai mult gasesti chiar 2-3 persoane. Pentru alte localitati, doar daca se posteaza o cerere undeva pe net, chiar si aici..probabil in schimbul unui mic bacsis gasesti cu cine sa faci combinatia.

 3. Yamasha :

  A zis pe data de 15 septembrie, 2013

  Ce bine ca nu am masina personala, nu am griji cu cauciucurile…cu asigurarile si alte nebunii. happy

 4. laur :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2013

  E chiar utila o asfel de informatie pentru ca niciodata nu am fost adeptul improvizatiilor.

 5. MariusTM :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2013

  Buna solutia pentru cauciucuri noi, nu stiam si am ceva prieteni care lucreaza la grupul Continental.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*