Un regulament ciudat, la Goldenbox

De curiozitate am dat acum click pe un banner la Pagini Aurii/ Goldenbox. Cum parea interesant concursul, si mai ales premiile lui, am zis sa ma inscriu eu.
Preventiv insa, am citit regulamentul. Regulament care, din punctul meu de vedere, e stupid. Pentru ca:

Concursul “Cauta in Pagini Aurii premiile Goldenbox” se desfăşoară în perioada 25 mai 2010 si 15 iunie 2010
Nu, asta nu e stupid, ce urmeaza nu prea are sens.

Detinatorii de blog sau de website care intra pe site-ul goldenbox.ro, genereaza codul corespunzator unei casute de cautare si o publica in site-ul lui intr-un loc vizibil pe o perioada de minim 3 saptamani este inscris in concurs

Deci ca sa fi inscriis in concurs, trebuie sa afisezi widgetul respectiv minim 3 saptamani. Dar, perioada in care se desfasoara concursul este de 3 saptamani. Ceea ce inseamna ca, daca ai fi vrut sa participi la concurs, trebuia sa te inscrii fix in ziua in care a fost lansat. 😐

Nu te-ai inscris in prima zi, adio.
Cam stupid, sa ai un concurs care tine doar 1 zi. Adica doar intr-o zi te poti inscrie „pe bune”. In rest, te inscrii si tu acolo, de figuratie.

Si nu, nu e o greseala de tipar. Mai jos apare din nou stupiditatea:
La această promoţie pot participa toti detinatorii de website mai vechi de 3 luni care in perioada 25 mai 2010 – 15 iunie 2010 acceseaza site-ul goldenbox.ro, se inscriu in concurs pe acest site cu datele personale: nume, email, adresa site si publica o casuta de cautare dinp de minim 3 saptamani.”

Concursul va înceta de drept la data de 15 iunie 2010, ora 24.00

Ai dreptul sa te inscrii in perioada 25 mai – 15 iunie. Dar trebuie sa publici bannerul minim 3 saptamani. In conditiile in care concursul se incheie pe 15 iunie. Se reduce la poti sa te inscrii doar pe 25 mai si afisezi banenrul pana pe 15 iunie.

13 comments

 1. Buna,

  Cum crezi ca am fi acceptat inscrieri doar in prima zi de concurs? 🙂 Nu scrie nicaieri ca bloggerii sa publice casuta doar pe perioada concursului, o pot pastra suficient timp si dupa.

  Ziua Romaniei de la World Expo Shangai e pe 29 iulie iar conferinta Ad:Tech Londta pe 21 septembrie. Deci timp suficient sa monitorizam!

  Acum, in ce echipa sa te trec pe listuta? 🙂

  Ioana
  http://www.paginiaurii.ro

 2. Ioana, eu am citat din regulament.

  1.Inscrierea se face în perioada 25 mai 2010 si 15 iunie 2010.
  2.La această promoţie pot participa toti detinatorii de website … publica o casuta de cautare dinp de minim 3 saptamani.
  3.Concursul va înceta de drept la data de 15 iunie 2010
  4.Tragerea la sorti se va efectua pe data de 20 iunie

  Explica-mi si mie te rog, daca eu ma inscriu azi, iar concursul se termina pe 15 iunie, cum reusesc sa tin eu afisat bannerul timp de minim 3 saptamani ?

  Sau daca ma inscriu pe 10 iunie, pana pe 20 cand are loc tragerea la sorti din nou, cum reusesc sa afisez eu bannerul timp de minim 3 saptamani?

  Iar daca premiile se desemneaza pe 20 iunie, ce mai conteaza ca monitorizati apoi ? Premiile au fost oferite, doar nu le luati inapoi. 😛

  Eu am prezentat situatia fix cum este trecuta in regulament. Adica putin aiurea.
  A, ca va ganditi intre timp ca unele reguli pot fi incalcate, modificate sau ca poate va ganditi sa mai adaugati ceva clauze la regulament, e altceva.

 3. „Detinatorii… este inscris in concurs”.
  Nici cu gramatica nu stau prea bine. 😀

 4. Indiferent cand te inscrii in concurs in perioada 25 mai 2010 si 15 iunie 2010 participi la tragerea la sorti pt premii. It’s official 🙂

 5. E oficial cand apare in regulamentul oficial. Ca probabil nu toti cei care doresc sa participe vin aici sa se documenteze. ;))

 6. Foarte tare, bine ca nu au scris ca trebuie sa tii acea aplicatie pe site pana expira perioada inscrierilor, asa ar fi avut logica :))))))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.