zambesc.com RSS Feed

Slabeste dormind

Mai toti vor sa slabeasca, mai ales femeile, indiferent daca sunt garse sau nu, toate vor sa slabeasca. Daca rasfoim internetul vom da peste o gramada de prostii care cica ar ajuta la slabit. Toti te indeamna sa folosesti diverse pastile, centuri, ceaiuri, ba chiar si saltele pentru slabit. Ceea ce ma mira foarte tare,e ca foarte putini vorbesc despre faptul ca nu ar trebui sa mancam atat daca vrem sa slabim.

Probabil ca aceasta recomandare nu prea ar ,, vinde ” metoda sau produsul de slabit…In fine, aseara am avut o discutie interesanta pe tema slabitului cu cineva care chiar e de specialitate in domeniu. Concluzia : da putem slabi dormind, dar putem sa ne si ingrasam dormind.

Cum slabim in timpul somnului ?

Explicatia in ceea ce priveste slabitul in timpul somnului e una simpla si fireasca pana la urma. Organismul consuma energie indiferent ce facem atat timp cat suntem in viata. Deci si in timpul somnului se consuma energie. Diferenta in a slabi in timpul somnului sau dimpotriva sa depunem mai multa grasime in perioada de somn isi are raspunsul in ce facem inainte de-a ne culca.

Daca inainte de culcare vom lua o gustare constand dintr-un pui asa de vreo 1kg, e clar ca ne vom trezi cu ceva in plus pe noi. Daca insa ne culcam cu matele in plin concert din cauza foamei, este clar ca vom topi ceva grasime peste noapte. In acest mod puteti ghici daca politicienii dorm in parlament satui sau nu.

Daca ar dormi de foame ar fi cei mai slabi oameni din Romania, insa sigur nu e asa. Totusi dincolo de gluma in timpul somnului putem slabi, dar cum conditia sa ne culcam flamanzi.

Pana la urma daca cineva vrea sa slabeasca e foarte simplu, mai putina mancare, mai multa apa si rezultatele sigur vor aparea. Nu va asteptati acum peste noapte sa aveti un trup de balerina sau balerin, dar in cateva luni sigur se va vedea. Daca mai dati un pic la sapa sau lopata happy , rezultatul va fi mult mai rapid vizibil.

, , , , ,
9 Comentarii
 1. Andreea :

  A zis pe data de 7 aprilie, 2013

  Si mai mult sport, bineinteles.

 2. Ana- :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2013

  eu zic ca mult sport, si somn bun

 3. Mihas :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2013

  Buna asta, slabeste dormind, cred ca o depaseste pe aiai cu guma de slabit, insa tot tare e, insa sper ca si pe bune nu doar marketing pentru alti…

 4. Daniel :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2013

  Cred ca totusi sportul ramane de baza din punct de vedere al slabitului

 5. Dominic :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2013

  Buna ziua!

  Indraznesc sa spun pentru inceput, doar simplu, Orice femeie este frumoasa in felul ei!
  Nu am conisderat nici un moment ca persoanele mai ponderale sunt urate si nici nu am de gand sa incep sa gandesc asa. Insa, mancarea la ore tarzii, imbuibarea cu pastile si lipsa de miscare sunt cauzele principale pentru kilogramele in plus!
  Toate cele bune!

 6. Adrian :

  A zis pe data de 10 aprilie, 2013

  Toate curele si ideile astea de slabit..functioneaza doar pe termen scurt. Pentru ca degeaba slabesti..pastrandu-ti acelasi stil de viata, de indata pui inapoi kilogramele (renumitul yo-yo efect),

  Pentru a slabi pe termen lung..e vital sa iti schimbi stilul de viata. Mancare mai sanatoasa si da, sport. happy

 7. Ionut :

  A zis pe data de 12 aprilie, 2013

  Mancare sanatoasa, miscare si un program de odihna cat mai echilibrat. Asta e cheia succesului!

 8. alex :

  A zis pe data de 12 aprilie, 2013

  Pentru a slabi pe termen lung..e vital sa iti schimbi stilul de viata. Mancare mai sanatoasa si da, sport.

 9. ionika :

  A zis pe data de 17 aprilie, 2013

  Multumim pentru reminder! E si asta uan din metodelele eficiente si bune.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*