Bio Fresh Timisoara – restaurant vegetarian

Bio Fresh este singurul restaurant vegetarian din Timisoara, sau cel putin asta stiu eu. Am mai scris si alta data despre aceasta locatie, insa dupa vizita de sambatata seara simt nevoia sa scriu din nou. Un pic de lauda si un pic de critica nu strica niciodata. Cum spuneam si altadata locatia este una excelenta cu mancare exclusiv vegetariana.

Daca treceti pragul acestui local va recomand sa incercati neaparat supa de linte, este excelenta cu siguranta s-ar califica la Master Chef 🙂 . Practic toate bunatatile din imaginile de mai jos au fost delicioase, mai putin cartofi cu ciuperci care nu ar fi trecut la preselectia pentru Master Chef 🙂 .

Una peste alta mancarea este buna, recomand ca desert ,, Turnul bicolor”, de asemenea daca ajungeti sambata la Bio Fresh comandati din timp desertul pentru ca este limitat. Restaurantul este inchis duminica astfel incat multe produse din meniu lipsesc sau sunt limitate. Un mare minus pentru restaurantul Bio Fresh este orarul, cand ti-e lumea mai draga trebuie sa pleci. Restaurantul se inchide la ora 22, iar duminica din pacate este inchis.

Daca maine cineva ar deschide un restaurant similar dar cu un orar mai flexibil, adica pana la orele 24, cu siguranta ar avea clientela. Cine stie, poate vor realiza in timp util si cei care detin Bio Fresh ca orarul e o mare problema si ca oricand pot pierde ,, teren” in fata concurentei din aceasta cauza.

5 comments

  1. Nu am fost niciodata acolo insa, din punctul meu de vedere, restaurantul perfect se limiteaza la multe detalii: mancare, ambient, ospatari, muzica samd.

  2. Arata foarte bine si cred ca sunt si gustoase preparatele astea dar programul e problematic intr-adevar !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.