Poti slabi repede cu o bicicleta eliptica ?

De ceva timp incerc sa slabesc, mi-am ,, programat” sa dau jos circa 6 kilograme. Problema e ca in doua luni de la ,, programare ”, am pus inca patru kilograme. Deci ,, planul ” functioneaza in sens invers. Nu prea sunt adeptul slabitului ridicand diverse pe la sala sau acasa. Dar miscarea mea peste zi nu prea ma ajuta. Asa ca ma gandesc sa caut un ,, instrument ”…

Fabrica de cauciucuri Continental din Timisoara te ajuta sa slabesti

Daca ai probleme cu greutatea, iar mai toate metodele de slabit nu au functionat la tine, acum este momentul sa incerci metoda ,, Continental Timisoara”. In ce consta aceasta metoda de slabit ? Pai e foarte simplu; Fabrica Continental Timisoara elimina in aer un miros magic, un miros de cauciuc care iti taie pofta de mancare. Ba chiar mai mult, daca esti o persoana sensibila s-ar putea sa si vomiti….

Slabeste dormind

Mai toti vor sa slabeasca, mai ales femeile, indiferent daca sunt garse sau nu, toate vor sa slabeasca. Daca rasfoim internetul vom da peste o gramada de prostii care cica ar ajuta la slabit.

Slabeste rapid, sau o noua minune a lumii

Mai toate publicatiile au mai nou cate un specialist in cure de slabit, iar daca nu au un specialist, sigur au reporteras care apleaca imediat urechea la cate o barfa, astfel ca scot pe banda rulanta sfaturi care de cele mai multe ori sunt comice.