Fabrica de cauciucuri Continental din Timisoara te ajuta sa slabesti

Daca ai probleme cu greutatea, iar mai toate metodele de slabit nu au functionat la tine, acum este momentul sa incerci metoda ,, Continental Timisoara”.

In ce consta aceasta metoda de slabit ? Pai e foarte simplu;

Fabrica Continental Timisoara elimina in aer un miros magic, un miros de cauciuc care iti taie pofta de mancare. Ba chiar mai mult, daca esti o persoana sensibila s-ar putea sa si vomiti. Pentru efecte sigure ale acestei terapii nu trebuie sa stai in curtea fabricii, nici chiar in zona. Mirosul magic de cauciuc uneori poate ajunge si la cativa kilometri. Daca ai noroc sa fie innourat un pic afara, poti savura mirosul de cauciuc de pe o terasa din centrul Timisoarei. Sau chiar din Parcul Rozelor, chiar daca intre Fabrica Continental si parc sunt cativa kilometri. Cele mai indicate zile pentru ,, terapie” ar fi sambata si duminca seara, se pare ca atunci se simte cel mai bine. E chiar fantastic, pentru ca astfel pot veni si persoane din alte zone sa faca terapie. Daca era doar de luni pana vineri, era mai complicat.

Ar trebui ca Primaria Timisoara sa abordeze conducerea Fabricii Continental pentru o marire de putere a mirosului, astfel efectele vor fi mai rapide Poate asa am reusi sa transformam Timisoara intr-o statiune balneara. Va dati seama cat ar creste economia tarii, am deveni un pol mondial in tehnici medicale de slabit si altele….Vai, vai, ce noroc pe noi cu nemtii de la fabrica de anvelope Continental…Iar noi stam cu mainile in san si cu nasul in batista fara sa facem nimic.

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.