zambesc.com RSS Feed

Fabrica de cauciucuri Continental din Timisoara te ajuta sa slabesti

Daca ai probleme cu greutatea, iar mai toate metodele de slabit nu au functionat la tine, acum este momentul sa incerci metoda ,, Continental Timisoara”.

In ce consta aceasta metoda de slabit ? Pai e foarte simplu;

Fabrica Continental Timisoara elimina in aer un miros magic, un miros de cauciuc care iti taie pofta de mancare. Ba chiar mai mult, daca esti o persoana sensibila s-ar putea sa si vomiti. Pentru efecte sigure ale acestei terapii nu trebuie sa stai in curtea fabricii, nici chiar in zona. Mirosul magic de cauciuc uneori poate ajunge si la cativa kilometri. Daca ai noroc sa fie innourat un pic afara, poti savura mirosul de cauciuc de pe o terasa din centrul Timisoarei. Sau chiar din Parcul Rozelor, chiar daca intre Fabrica Continental si parc sunt cativa kilometri. Cele mai indicate zile pentru ,, terapie” ar fi sambata si duminca seara, se pare ca atunci se simte cel mai bine. E chiar fantastic, pentru ca astfel pot veni si persoane din alte zone sa faca terapie. Daca era doar de luni pana vineri, era mai complicat.

Ar trebui ca Primaria Timisoara sa abordeze conducerea Fabricii Continental pentru o marire de putere a mirosului, astfel efectele vor fi mai rapide Poate asa am reusi sa transformam Timisoara intr-o statiune balneara. Va dati seama cat ar creste economia tarii, am deveni un pol mondial in tehnici medicale de slabit si altele….Vai, vai, ce noroc pe noi cu nemtii de la fabrica de anvelope Continental…Iar noi stam cu mainile in san si cu nasul in batista fara sa facem nimic.

, ,
2 Comentarii
  1. Julieta :

    A zis pe data de 8 august, 2016

    Gluma, gluma. Dar efectele nocive? Aia de prin zona o sa ajunga mai rau ca fumatorii.

  2. Reti :

    A zis pe data de 8 noiembrie, 2016

    Speram sa nu slabim din cauza mirosului ci a exercitiilor fizice in aer curat ))))


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*