zambesc.com RSS Feed

Au aparut salvamarii traditionali

Dupa carnatii de Plescoi, gemurile de la Topoloveni, a venit momentul sa iesim pe ,,piata ” cu salvamarii traditionali. Ce este acela un salvamar traditional ? Pai imaginea de mai jos spune tot.

salvamar

Daca aveti oarece dubii in privineta titulaturii alese sa stiti ca nu prea avem incotro…. Cum am putea sa o numim pe doamna din poza de mai sus, daca ne intreaba un turist strain ?.. Doar salvamar traditional. Ca doar nu o sa ii spunem ca e vorba de niste indieni care au venit acum cateva sute de ani si care inca nu s-au adaptat, iar acum se racoresc, spala hainele si in acelasi timp e posibil sa pescuiasca? E interzis sa spunem asa ceva, e discriminare.

Si sa stiti ca doamna salvamar traditional chiar isi face treaba. Adica in jurul ei e pustiu, nimeni nu are curajul sa intre in apa. Ba chiar si pentru pesti este riscant, nu m-ar mira ca la iesirea din apa cucoana sa descarce cativa pesti lesinati din echipament. Iar de straini ce sa mai vorbim, nici nu se pune problema sa atinga apa in prejma unui salvamar traditional.

Asteptam sa reinvie Baywatch, ii si vad pe urmasii lu’ David Hasselhoff plonjand in apa alaturi de doua pirande impopotonate ca pentru Polul Nord.

In concluzie plajele din Romania sunt din ce in ce mai primitoare. Daca va doriti totusi un concediu placut, mergeti la greci.

, , ,
Un Comentariu
  1. Maria :

    A zis pe data de 20 august, 2016

    Nici in Grecia nu mai esti in siguranta si acolo da peste ei.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*