Ceai si marmelada daca mergi cu trenul

In curand toti romanii se vor inghesui sa se care cu trenul. Nu este o gluma, nu va fi gratis si cu toate acestea mai marii de la trenuri se asteapta la o avalansa de calatori..De ce ?..Pai e simplu calatorii care vor merge cu trenul pe distante mari vor primi micul dejun gratuit..
poza tren aglomeratUao..ce veste de veste, la clasa intai ne vom imbuiba cu ceai, apa, un pachet de biscuti si un capacel de marmelada. La clasa a doua vom primi din belsug, adica circa 0,5 litri apa si un pachet de sticksuri.

Acesta strategie de marketing va revolutiona transportul in Romania, sunt sigur ca si strainii vor veni sa se plimbe cu trenul prin Romania. Ce nu face omul pentru un pachet de sticksuri..nu conteaza frigul, mizeria din vagoane si viteza de melc..Pentru un strop de marmelada stam la coada sa mergem cu trenul.

Apropo cand ati mers ultimadata cu trenul?.. Eu am deja cel putin 5 ani de cand nu am urcat in vreo cosmelie pe sine marca CFR.

One comment

  1. Ultima data cand am mers cu trenul cu Interregio a fost acum o luna, dar de nevoie. Nu as calatori cu trenul daca as avea alta posibilitate nic pentru friptura. E naspha! Dupa ce ca este biletul foarte scump sunt niste conditii groaznice, mizerie la toalete si pe deasupra mai sunt si infundate, lipseste apa de spalat pe maini, scaune pline de praf- daca dai o palma uni scaun care practic este albastru, se face alb de praf, ca sa nu mai zic de frig iarna si cald de lesini vara.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.