MCA Grup – cea mai proasta reclama din 2013

Sunt obisnuit ca reclamele, spoturile difuzate la posturile locale sau cele zonale sa aibe un nivel scazut. Cu alte cuvinte, majoritatea reclamelor arata ca niste filmari de nunti, botezuri, majorate… In ultimul timp insa chiar si cei care filmeaza nunti au ridicat stacheta, insa cei din publicitate au ramas in urma de tot. De cateva zile postul Protv Timisoara este poluat cu o aberatie video, a celor de la MCA Grup, o reclama de toata jena, o puteti vedea mai jos :

Vina pentru panarama de mai sus e in primul rand a celor de la MCA Grup, dar si a Protv-ului ca a acceptat sa difuzeze asa ceva..Pro-ul are o scuza: pentru bani. Dar beneficiarul chiar nu are nicio scuza, doar daca urmareste sa isi sperie clientii. Cat priveste firma care s-a ocupat de spot habar nu am cine sunt, insa ar trebui sa se lase de meserie. Au sanse de succes doar daca fac materiale pentru surdo-muti.

Stiu ca multi vor spune ca si reclamele proaste prind pentru ca sunt proaste, insa aceasta e prea proasta si fara sens..Da, daca era insotita imaginea de o manea poate ar fi avut succes pe vreun post tv de specialitate in materie de staruri gen: Fernando de la Caransebes sau Nikkita din Ferentari sau de unde o fi.

Sau poate gresesc, reclama e facuta/platita de concurenta celor de la MCA Grup, cu scopul de-a inlatura MCA de pe piata ?..Mai stii…

5 comments

  1. Sunt doua metode de a atrage atentia in domeniul publicitar, fie ai o reclama care te da pe spate, fie una de slaba calitate, exact cum e asta!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.