zambesc.com RSS Feed

La Auchan unele produse au doua preturi afisate

De foarte multe ori alegerea unui produs dintr-o gama de produse ne poate da batai de cap. Care o fi mai bun? Oare merita diferenta ? Si asa mai departe, dar cand acelasi produs, are doua preturi afisate, chiar ca situatia este complicata. Dupa cum se vede si in pozele de mai jos solutia de spalat Rivex are doua preturi, aceeasi cantitate, acelasi produs doar pretul difera.

la auchan ai doua preturi la rivex

rivex doua preturi

Si atunci iti pui intrebari :

– Probabil cel mai scump e mai proaspat… Tocmai l-au cules din pom.
– A,aa… Sigur asta era, cel de pe raftul de mai jos e mai ieftin pentru ca trebuie sa te apleci.

Ca sa deslusesc totusi enigma, am pus in cos doua produse unul mai scump si unul mai ieftin. Iar la casa cand sa platesc, surpriza, evident pretul cel mare era castigator si aceasta pentru ambele produse.

Prost obicei Auchan, nu sunt singurii, dar ar putea sa isi ,, patenteze” aceasta strategie de piata. Nu de alta dar am stii si noi cum stau lucrurile din start.

, , ,
3 Comentarii
 1. Mircea :

  A zis pe data de 29 august, 2016

  A… Știu eu răspunsul : este din măsline, cel mai scump e cu măsline virgine. Cel de jos mai ieftine din măsline depravate happy .

 2. dePop :

  A zis pe data de 29 august, 2016

  Mircea @

  Tare explicatia ta happy….

 3. Ieni :

  A zis pe data de 2 noiembrie, 2016

  Si de cele mai multe ori il aleg pe cel mai mare, se intampla la mai multe produse de pe standurile lor.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*