zambesc.com RSS Feed

Ce miros au sanii lu’ Andra ?

Astazi am sa fiu rau big grin , nu ca alta data nu as fi fost, insa astazi voi fi mai rau decat cu alte ocazii. Aseara in timp ce butonam telecomanda, am dat peste emisiunea Romanii au talent. Si nu peste un act al concursului, ci mai degraba peste o pauza in care era invitat un mai vechi concurent, probabil ca il stiti e vorba de Vasilica Godja.

Un maramuresean haios care canta la vioara din orice pozitie si cu orice. Imi place ceea ce face, insa aseara dupa mine a cam dat-o in bara un pic. Morosanul meu s-a descaltat de cizme si dupa ce si-a fixat arcusul intre degetele picioarelor a inceput sa cante asa cum o face el in mod obisnuit, adica fantastic. Iar dupa s-a incaltat la loc, a luat arcusul l-a infipt intre sanii lu’ Andratime out


Foto : Facebook

Cu alte cuvinte Vasilica Godja si-a cam bagat piciorul intre tatele Andrei. Orice ar spune altii, nu cred ca Vasilica Godja tocmai s-a spalat pe picioare, cu siguranta a stat cateva ore cu cizmele in picioare, a transpirat un pic si asta e….Si cum picioarele transpirate nu miros prea bine, probabil nici sanii lu’ Andra nu prea o sa incante nasul lu’ Maruta. Dar cand esti vedeta mai suporti cate o fumigena…happy ba chiar si un sconcs.

, , ,
6 Comentarii
 1. Visator :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2013

  laughing si tu ce mic mare pervers esti, profiti de orice ocazie, bravo.
  Vasilica Godja poate canta si melodi triste sau asa cum este maramuseana canta doar de voie buna?
  Ma refer la melodi cu adevarat triste nu alde pusca si curea lata…

 2. Roxana :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2013

  Oricum ar fi, Vasilica isi face bine treaba! happy

 3. Daniel :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2013

  Totul a fost regizat…o regie de prost gust.

 4. Cristian :

  A zis pe data de 10 aprilie, 2013

  Si eu cred ca a fost regie, nu era ala chiar asa intepat sa faca din proprie initiativa una ca asta si live.

 5. Adrian :

  A zis pe data de 10 aprilie, 2013

  Totusi..ce gandire interesanta. Din toata actiunea care se intampla pe tv in momentul ala..tie ti-a atras atentia faptul ca arcusul ala..cam pute laughing

 6. Ionut :

  A zis pe data de 12 aprilie, 2013

  Excluzand acest detaliu la care chiar nu am vrut sa ma gandesc, show-ul facut de Vasilica a fost chiar fain!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*