Atacul broastelor sau al puilor de balta

Nu va inchipuiti ca ne ataca broastele, de fapt se intampla invers. In aceasta perioada in multe zone alte tarii are loc vanatoarea de broaste. Multi considera ca broasca se poate manca doar in luna martie, altii o vaneaza si in alte luni. Personal nu sunt tentat de aceasta delicatesa, desi in copilarie eram curios sa gust. Poate mai mult si din cauza faptului ca mi-a fost interzis sa mananc pui de balta, iar alti colegi imi povesteau cat de bune sunt picioarele de broasca prajite.

Acum se gasesc de cumparat, atat gata gatite cat si in varianta congelata si gatita acasa. Sunt considerate delicatese, deci au un pret ca atare. Insa amatorii de pui de balta isi pot potoli foamea rapid, cel putin in jurul orasului Timisoara, toate baltile colcaind de broaste…

Atentie dupa ce prindeti broasca trebuie sa o verificati: se ia broasca si se pupa…:) dupa care asteptati o perioada sa vedeti daca se transforma in printesa sau print. Timpul de asteptare e diferit de la caz la caz, poate dura si cateva zile..:)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.