zambesc.com RSS Feed

Cum promovam un produs, serviciu, site ?

2 Comentarii

Am oarece experienta cand vine vorba de promovare, publicitate. Tot timpul am fost adeptul unor campanii inedite, revigorante, captivante. Vine insa vremea cand timpul devine un inamic extrem de puternic, iar firma pentru care lucrez s-a cam marit de vreo trei ori fata de anul trecut. In consecinta ajungi sa ai mare nevoie de o agentie de publicitate. Nimic rau in asta, din contra ceva normal. Insa cand vorbim de o promovare la nivel local, pe diverse canale Citeste in continuare…

, , , ,

Studiu de caz: redtube. Cat de important e brand-ul. Si calitatea oferita

12 Comentarii

Astazi, un mic studiu de caz SEO: redtube. Dar sa incep cu inceputul.
Cand am publicat lista cu siteuri adulti am facut-o pentru ca, cei care sunt in cautare de asa ceva, sa gaseasca usor ceea ce cauta. O lista cu siteuri „de calitate”, fara virusi, pline de anunturi si mai stiu eu ce magarii.
E, prin lista aia am scris si de redtube.com (dupa parerea mea unul din cele mai bune siteuri din domeniu) fara insa a avea un scop anume cu el. Doar l-am mentionat ca fiind unul de calitate.
Nu stiu cum a facut exact Google dar, pentru o buna perioada de timp, pagina cu tag-ul redtube aparea a doua la rezultatele cautarii redtube. Citeste in continuare…

, ,

Optimizarea imaginilor. SEO, users, hosting

4 Comentarii

Din ciclul Ce sa mai fac ca sa imi optimizez blogul astazi despre optimizarea imaginilor. Pentru utilizatori, SEO. Chiar si hosting.
Deci ce se poate face pentru a optimiza imaginile de pe site/blog: Citeste in continuare…

, ,

Optimizarea blogului. Atat SEO cat si pentru cititori

8 Comentarii

Toata lumea vorbeste despre optimizarea blogului, despre SEO. Dar in general se cam repeta aceleasi idei.
Mai m-am uitat peste prezentarile diversilor „experti” ce participa la diverse evenimente si de fiecare data gasesc aceleasi chestii. Si niciunul nu vine cu nimic nou.
Asa ca, daca sunteti interesati de acest aspect (optimizarea SEO a blogului) probabil ca ati citit deja lucrurile de baza.
Insa se mai pot face atat de multe lucruri. Chiar daca unele poate nu au un aport asa de mare, insa orice pas, oricat de mic, conteaza.

In continuare am sa va povestesc ce am mai facut eu pe blogul meu. Citeste in continuare…

, ,

Imbunatateste viteza de incarcare a site-ului folosind gzip compression

9 Comentarii

Dupa ce am citit un articol in care se vorbea despre viteza de incarcare a unui site m-am decis: trebuia sa folosesc gzip compression pe blog. Si la alte siteuri.
Evident, habar nu aveam cum se face asta. Asa ca am trecut la sapaturi. nerd Citeste in continuare…

, ,