Reteta cas de casa – Specialitate pentru cosul de Pasti

Nu prea povestesc eu pe blog despre retete culinare, insa astazi am decis ca este cazul sa scriu o reteta a unui produs care mie imi aduce aminte de copilaria petrecuta in Maramures. Este vorba de reteta pentru cas de casa cu ou, un produs care nu lipseste din cosul de Paste in anumite zone ale Maramuresului. Probabil o sa va intrebati care e diferenta intre casul

Retete culinare usoare? Pe internet?

Zilele astea am zis sa mai imi imbunatatsesc „skill-ul” gastronomic. Si m-am apucat sa caut retele culinare pe internet. Si nu orice tip de retete. Retete culinare usoare. Mare dezamagire. Nu am gasit inca un site care sa fie satisfactor. Adica sa fie pentru oameni cu (aproape) zero experienta in bucatarie.

Suc de soc, reteta proprie

In fiecare primavara ma duc si adun flori de soc. Si bineinteles, le folosesc pentru a face suc de soc. Dupa o reteta proprie. O reteta la cre am ajuns dupa mai multe experimente. ;))

Musaca de cartofi cu carne

La sugestia EI am incercat o noua reteta: musaca de cartofi cu carne. Si de data asta chiar a iesit totul bine. As putea spune, chiar foarte comestibila. Dar sa va povestesc in detaliu.

Paste Carbonara, reteta putin adaptata

Dupa prima mea experienta culinara, la sugestia unei prietene, azi am incercat o alta reteta: Paste Carbonara. Din pacate insa a trebuit sa adaptez putin reteta, insa a iesit comestibila. 😀

Fasole batuta – prima mea experienta culinara

Daca tot am stabilit ca nu e o rusine sa faci mancare, am trecut la treaba. In meniul de azi fasole batuta.