Cele mai dorite nume

Exista persoane carora le este rusine de prenumele pe care il poarta. Vorbim exclusiv de barbatii care nu se pot impaca cu numele mic. Probabil stiti si voi despre ce prenume este vorba…Ion, Gheorghe si inca cateva. Eu am intalnit cateva persoane care si-au schimbat numele si aceasta nu in buletin, ci doar pentru cei din jur. Si sa nu va ganditi ca e vorba de un nume pe o…

Tie iti place numele tau, dar prenumele ?

Despre nume haioase, caraghioase am mai scris pe aici. Numele de familie ar trebui sa fie un lucru cu care sa ne mandrim, indiferent daca ne cheama Pacala, Tandala, Stricafier, Pasarica sau mai stiu eu ce nume care pot fi o povara in copilarie. Cand vine vorba insa de prenume, acesta nu mai poate fi aruncat in ,, spatele” originii noastre. Ci pur si simplu e vorba de inspiratia, sau…

Strada ta are denumirea corecta ?

Niciodata nu am stat sa ma gandesc de ce se numeste o strada in anume fel si daca e potrivita denumirea. Si asta desi am stat pe o strada care se numea Teilor dar nu avea tei, doar corcodusi si cativa castani. Astazi insa mi-a ajuns la urechi o propunere facuta de un cetatean al Timisoarei celor de la primarie.

Cat costa un pomelnic ?

Nu prea obisnuiesc sa intreb in biserica cat cost un pomelnic sau alt serviciu oferit de biserica. Insa duminica ce tocmai a trecut am avut prilejul sa aflu ca biserica, preotul, nu pomeneste numele daca nu platesti ,,pretul corect”

Nume haioase

Se intampla uneori sa cunosc persoane ale caror nume evit sa le pronunt si asta din respect pentru persoana respectiva.

Cateva chestii despre conturile AdSense

De fapt, doua chestii. Poate fi vandut un cont Adsense? Raspunsul e simplu si clar. NU. Iar asta e scrisa clar, chiar in setarile contului AdSense „AdSense accounts cannot be transferred or sold, per our program policies” A doua chestie, poate fi schimbat numele din contul AdSense ? Da.

Cum iti poti schimba numele, la cununie

Daca tot am participat recent la o cununie civila, am aflat si cum iti poti schimba numele dupa ce spui un hotarat DA. Variantele sunt mai multe decat aveam eu habar. Sa zicem ca avem 1 bucata barbat pe care il cheama PrenumeBarbat NumeBarbat si 1 bucata femeie pe care o cheama PrenumeFemeie NumeFemeie. Combinatiile in care iti poti schimba numele sunt urmatoarele: