Cele mai dorite nume

Exista persoane carora le este rusine de prenumele pe care il poarta. Vorbim exclusiv de barbatii care nu se pot impaca cu numele mic. Probabil stiti si voi despre ce prenume este vorba…Ion, Gheorghe si inca cateva. Eu am intalnit cateva persoane care si-au schimbat numele si aceasta nu in buletin, ci doar pentru cei din jur. Si sa nu va ganditi ca e vorba de un nume pe o pagina de facebook, sau vreun forum pe net. Nu, oamenii s-au saturat de numele din copilarie, iar cand au ajuns ,,la oras” sau undeva mai pe centru unde nu stia nimeni cum ii cheama s-au prezentat cu alt nume. Astfel in loc de Gheorghe persoana in cauza s-a prezentat ca fiind Marius. Cred eu ca Marius e cel mai ,, furat ” prenume.

Cel putin eu l-am intalnit in trei situatii. Un alt prenume folosit de cei ,, sub acoperire ” este Marcel. Acum poate exagerez un pic, insa de cele mai multe ori Gheorghe tot Gheorghe ramane. Adica iti dai seama de la o posta ca nu e un Marcel sau Marius ci un Gheorghe. Nu ca ar fi o problema sa cheme pe cineva Gheorghe, problema e atunci cand acel cineva vrea sa il cheme Marius sau Marcel. Cu acest lucru individul nu face altceva decat sa confirme ca e un ,, Gheorghe ” adevarat.

In concluzie, daca ai cunoscut pe cineva pe nume Marcel sau Marius, dar iti raspunde foarte greu, incearca sa il strigi pe numele adevarat: Ion sau Gheorghe. S-ar putea sa iti raspunda din prima :).

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.