Suntem specialisti

Este bine stiut faptul ca suntem un popor inventiv si descurcaret, indiferent care este problema noi o rezolvam, cu o sarma, un cleste ,o piatra vom rezolva situatia.

Cine sunt idiotii care se ocupa de paginile de Facebook ale diverselor firme ?

Nu chiar zilnic, dar des, ma trezesc cu cate o cerere de prietenie pe Facebook. De la „becuri economice”, „scaune” sau „haine si parfumuri”. Din fericire inca nu am inebunit incat sa ma conversez cu obiectele, asa ca le dau ignore.

3 idiotenii pe care le-am vazut zilele astea in Bucuresti

De foarte departe, pe primul loc se situeaza Facultatea de Sociologie. Mai anume, cei care s-au ocupat de afisarea rezultatelor la examenul de admitere. Si va povestesc de ce.

Cat de prost sa fii

Sa nu poti sa traduci 3 cuvinte din engleza. Se da urmatorul tolomac care posteaza o imagine amuzanta la el pe blog. Pana aici, nimic dubios. Intamplarea face insa ca textul din respectiva imagine sa fie in engleza. Un text simplu, auzit de atatea ori in filmele americane : The customer is always right. De fapt, pentru tolomac, textul nu e atat de simplu. Astfel incat el ajunge la urmatoarea…

Sa (nu) ne pregatim de Halloween

Halloween. Nu stiu exact in ce zi se sarbatoreste, dar stiu ca undeva in perioada asta. Plus ca am vazut obiecte cu tematica. Dar totusi un lucru stiu sigur: Halloween e cea mai penibila sarbatoare sarbatorita in Romania.

Ia sa te vad pe tine cat de bun esti !

Cum iti spui parerea despre o chestie, apare cate unu sa zica „asa, si? de ce critici? ia sa te vad pe tine cat de bun esti!„. E, cand mai vedeti asemenea comentariu, incercati sa il ignorati. Pentru ca cel mai probabil a fost lasat de un idiot care nu are cum sa inteleaga cateva lucruri simple. Si cu care clar nu se poate discuta coerent.

Exemplul suprem de adaugac idiot

Acum cateva zile, cum imi vedeam linistit de treaba, ma trezesc cu cerere de adaugare in lista de messenger. Exemplul clasic de adaugac. Vad ca e si un text acolo, zic sa citesc, poate e totusi un om normal. Aiurea…

Comportamentul necunoscutului idiot de pe internet

Romania e plina de idioti si, inevitabil, multi dintre ei isi pierd timpul pe internet. Si, din pacate, zi de zi ma mai descopera cate unul. Iar de fiecare data, povestea e cam aceasi.

Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul

Stiti expresia aia cu „Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul” ,nu ? E, de cand m-am apucat sa joc whist nu e zi in care sa nu dau peste cel putin un idiot.

Atentie la adaugaci

Cum in ultima vreme am fost asaltat de adaugaci, m-am gandit sa va avertizez asupra pericolelor pe care acestia le prezinta. Dar mai intai sa vedem ce sa sunt aia adaugaci.