3 idiotenii pe care le-am vazut zilele astea in Bucuresti

De foarte departe, pe primul loc se situeaza Facultatea de Sociologie.
Mai anume, cei care s-au ocupat de afisarea rezultatelor la examenul de admitere.
Si va povestesc de ce.

Ma duc eu vineri, la rugamintea unei prietene, sa vad rezultatele. Intru in facultate, listele erau afisate undeva prin spate, pe un geam. Asa, cam la vreo 3-4 metri. Foi A4, scrise normal, trebuai sa ai super-puteri ca sa le poti vedea. Inventiv, ma gandesc sa le fac o poza cat mai de aproape si apoi sa ma uit cu zoom. Nici nu scot bine telefonul ca se autosesizeaza o doamna au atributii de paza si pastrarea linistii in incinta.
Stiti, nu aveti voie sa le fotografiati !
Pai si eu cum le vad, ca sunt la 4 metri . Nu vad pana acolo.
E..urcati-va pe chestiilea alea si va uitati mai bine

Chestiile alea erau, cred, un fel de suporti unde sa iti parchezi bicicletele, adusi insa, preventiv, langa geam.
Doamna, glumiti… pai daca cad de acolo?
Cum sa cadeti, ca adineauri s-a suit un om mai in varsta si nu a cazut. Si atatia tineri s-au suit sa isi ia rezultatele

Hmm… daca e cu suit, hai sa ma sui. Nu ma sui bine, sa cad de acolo. Pentru ca evident, suportii respectivi nu erau facuti sa te sui pe ei si erau in general foarte instabili. Daca ii tinea cineva viguros, te puteai catara linisit pe ei.
Pana la urma am rezolva si asta, m-am suit acolo si am citit rezultatul.
Cand am coborat am vazut ca de fapt asa statea treaba la toate sectiile unde se afisasera rezultatele. Toate aveau pregatite cate un suport de biciciclete pe care sa te urci ca sa poti citi linisti rezultatul.
Idiot sau nu ala care a lipiti foile cu rezultatele la 4 metri distanta de sol ?

Pe locul 2 vine Lipton si a lor poarta cu vapori de apa.

Lipton, poarta cu vapori de apa

Au pus baietii de la Lipton, langa Cismigiu si langa Universitate (cel putin pe astea doua le-am vazut eu) o chestie, asa, ca un culoar, unde sunt tot timpul prezent vapori de apa. Un jet fin de apa. Treci pe acolo, si te racoresti.
Ideea e buna, punerea in practica, idiota. Pentru ca nu s-au gandit deloc la ce se intampla cu apa care se scurge de acolo. Si asa, a ajuns sa fie tot bulevardul inundat. Pentru ca nu, apa trebuie sa se scurga undeva.

Pe locul 3, si aici nu e chiar asa de grav, o trecere de pietoni care se termina fix intr-o gradinita cu flori. Si nu ai pe unde sa ocolesti, trebuie sa o iei voiniceste cu bocanci prin flori (si uneori si noroi)

Trecere de pietoni si flori

Acum am inteles, e permisa si incurajata stationarea pe iarba. Dar cu florile ce au ?

7 comments

  1. stiu, dar poate e o fosta faculta de sport. altfel nu-mi explic de ce sunt puse asa sus unde doar unu de 2.20 poate sa vada mai clar…si ala mai ridicandu-se pe degete…

  2. in fine, cu femeile n-ai cu cine….sunt atat de tampite incat nu realizeaza cand e vorba de o gluma. mars pe centura, macar la atat va pricepeti

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.