Beck International si excursia in Turcia

Si, o noua poveste cu Beck International, excursia in Turcia.
Excursie primita prin posta, odata cu Adevarul. In plic si nominala.

Beck International isi face de 1 an incoace din ce in ce mai simtita prezenta pe piata romaneasca iar clubul de turim Beck isi sarbatoreste prima aniversare.

Se fac cadou 500 de legitimatii de membru

Ati fost ales dintre 465825 abonati
Incredibil dar adevarat

Si asa e toata scrisoare. Din toti abonatii au tras ei la sorti 500 castigatori. Care primesc gratuit o excursie in Turcia: sejur de 8 zile in Turcia, circuit pentru doua persoane intr-un hotel de 4 stele cu demipensiune.

Predarea premiului se va face doar in cadrul prezentarii de produse. Predarea legitimatiei de membru se va face in cadrul prezentarii.
Pentru alte informatii se poate suna la un numar afisat prin hartiile respective. Telefon cu tarif de 0,5 euro pe minut.

Parerea mea, nu va bateti capul cu asa ceva. Sa castigi un premiu la un concurs la care nici macar nu ai castigat e mai mult decat dubios. Plus ca, daca nu ati aflat inca ce include o excursie cu firma Beck, gasiti aici cateva povestioare. 😐

4 comments

  1. Am fost si eu cu ei in excursii. Mi-au placut prezentarile. Foarte interactive, foarte dinamice, produsele faine. Mi-am luat de curand o perna de masaj pentru care acum ma bat cu barbatul meu. Si cred ca o sa ne luam si excursia aia prin Europa, ca merita.

  2. Am fost si noi in excursia din Turcia; totul a fost foarte bine oganizat ; a fost super; Multumim firmei Beck pentru aceasta excursie.

    Maly

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.