Cine sunt idiotii care se ocupa de paginile de Facebook ale diverselor firme ?

Nu chiar zilnic, dar des, ma trezesc cu cate o cerere de prietenie pe Facebook.
De la „becuri economice”, „scaune” sau „haine si parfumuri”.
Din fericire inca nu am inebunit incat sa ma conversez cu obiectele, asa ca le dau ignore.

Da, e evident. Paginile respective sunt ale unro diverse firme. Dar cine sunt idiotii care se ocupa de ele? Cum sa „te imprietenesti” cu obiecte ?
Chiar si eu, care nu utilizez Facebook-ul la nivel avansat stiu ca pentru firme/branduri/chestii exista o alta smecherie, si nu profil din asta basic. ­čśÉ

5 comments

  1. patesc si eu acelasi lucru zilnic, vin cereri de prietenie de la diverse persoane si firme, probabil s-au gandit ca Facebook este cea mai cunoscuta retea de socializare si putina reclama gratis nu strica :)) Cel mai usor e sa nu-i bagi in seama, eu unul nu conversez cu ei pe Facebook, caci intru mai mult ma joc :))

  2. Nu sunt idioti. Sunt multi care accepta toate cererile de prietenie. E o metoda de promovare si asta…

  3. daca la sugestion to like a page ai unlimitted, in cazul cerilor de prietenie, daca o arzi invitand juma din populatie si iti iei nu stiu ce rata de refuzuri, nu mai poti invita deloc.

    de la mine se aleg cu ignore si flag. iar mesajele loc cu spam. bine, la aia cu concursuri le dau eu add, cat e concursul si daca nu consum produsele lor dupa concurs urmeaza clasicul ala remove from friends sau unlike.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.