Suntem specialisti

Este bine stiut faptul ca suntem un popor inventiv si descurcaret, indiferent care este problema noi o rezolvam, cu o sarma, un cleste ,o piatra vom rezolva situatia. Toate aceste inclinatii, aptitudini nu merita decat laude, insa avem momente in care putem trece cei mai idioti dintre idioti, de-a dreptul batuti in cap. Nu poti sa te apuci de ceva de care habar nu ai, un exemplu in acest sens fiind o stire difuzata de catre Pro tv.

Un mesterica super specialist in ale instalatiilor si tot ceea ce tine de acest domeniu, .. ce mai un Yoda printre mesteri, a fost chemat la o lucrare de bransare a centralei termice, ceva simplu pentru un asemenea super specialist…Insa mesterica Yoda Costel sau Dorel a bransat teva de gaz a blocului la cea de apa, ca doar nu e mare diferenta, asa ca un bloc intreg avea apa la aragaz..Pana la urma nu pot decat sa ma bucura ca acest guru in domeniu instalatiilor nu si-a ales un alt job. Daca era medic si alegea sa plombeze o ureche ar fi fost mult mai grav…

13 comments

  1. :))))
    M-am amuzat la maxim cand am vazut stirea la tv. Nu credeam sa existe si astfel de „specialisti”. Pe zi ce trece lumea asta ne uimeste din ce in ce mai rau. Nu ma pot abtine :))))

  2. Nu am vazut stirea la Tv, dar cred ca e una din putinele care as fi vrut sa o vad, foarte amuzant :))

  3. eu as fi vrut sa vad fata celor care atunci cand au dat drumul la aragaz nu reuseau sa aprinda focul sau cand au vazut ce iese din el…:)):))

  4. Am vazut stirea si am ras de m-am prapadit…na se intempla la romani…si se poate intampla si la case mai mari dupa parerea mea!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.