Recensamantul 2011 sau misiune imposibila

Astazi fiind la cineva in vizita am dat cu ochii de niste formulare cu care se vor prezenta recenzorii la recensamant, persoana la care eram in vizita fiind unul din viitorii recenzori. Rasfoind documentatia foarte stufoasa si complexa mi-a atras atentia un punct numit ,, Persoane fara adapost „. Deci recenzorii, cei care vor merge pe teren sunt obligati sa inregistreze tot ce misca, inclusiv aurolacii din canal.

Personal nu prea cred sa fie realizabil acest punct. In primul rand pentru aceasta misiune e nevoie de pregatire, nu oricine este pregatit sa exploreze un canal in cautarea locatarilor, eventual un speolog ar fi indicat sa se ocupe de aceasta actiune. Pana la urma poate nici un speolog singur nu s-ar descurca, cred ca ar trebui sa fie insotit de 2-3 mascati, locul putand fi extrem de periculos.

Daca totusi vor fi ,, incoltiti ” aurolacii astfel incat li se vor putea pune si intrebarile, ma indoiesc sa aibe rabdare sau interes sa raspunda, mai ales ca exista intrebari ce tin de viata privata, sanatate si multe alte aspecte personale. Sunt curios ce vor nota recenzorii daca cel intervievat va fi turmentat,….probabil vor trece ,, beat” sau ,, beat turta”….dupa caz.

15 comments

  1. :)) Pare imposibil sa faca asta. Eu credeam ca tebuie decat sa mergi din casa in casa, la varianta cu aurolacii nu m-am gandit. Dar fac si ei parte din populatie, asa ca…..
    Probabil ca in ceea ce-i priveste pe ei vor fi departe de realitate cu statisticile.

  2. Pai in cazul ‘aurolacilor’, treaba e mai mult decat complicata. Ce date iti vor furniza ei despre sanatatea lor? Ca sa nu mai zic ca multi habar nu au ce varsta au, de unde sunt picati acolo samd.

  3. sunt curios ce o sa declare cand o sa ii intrebe de venit…probabil vor intinde mana si vor face ce stiu ei cel mai bn..probabil ei o sa raspunda la intrebari contra-cost…

  4. Pai ce o sa ia de la recenzori asta o sa declare… =)
    Nu aurolacii sunt problema cea mai mare, in Craiova sunt cateva mai multe cartiere de tigani, cine o sa aibe norocul sa se duca acolo, sa se duca in chiloti… :)))

  5. Pai merg pe misiunea imposibilac a la mine in bloc nu au gasit aproape pe nimeni ca toti intrebau…de ce a venit la ora aia intr-o zi in care se munceste!

  6. Da, recensamantul electronic… cu siguranta aurolacii au o retea subterana prin care se vor inregistra … ei nu folosesc PC-uri normale… au doar Apple…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.