Promo : Badea cel viteaz

Multi din cei ce cotcodacesc la tv vor sa fie altcineva, ba Mihai Viteazu, ba sexy nu stiu cum, unii chiar le vor pe toate……de la Stefan Cel Mare, teapa lui Tepes si chiar alergatorul din Rascoala de la 1907……………Dar in realitate cotcodacesc in ograda unuia care pe vremea lui Tepes ar fi stat suspendat intr-un bat. Pana la urma diferenta intre Motan si Traian nu exista,… doar poate de pozitie, nu pot coexista amandoi in aceeasi pozitie.

Ce va face Badita cand pozitiile se vor schimba ?…probabil va trece la nivelul urmator cel de robotel,…adica va tot repeta subiectele..ca de dat nu va avea in cine sa dea. Deci pana la urma filmuletul de mai jos chiar prefateaza foarte bine trecutul, prezentul si viitorul. Poate totusi mai mergea si o varianta cu Tarzan, s-ar potrivi manusa cu actiunea emisiunii……asemanarea cu Cyta e potrivita la toate capitolele.

11 comments

  1. simt o urma de maro pe tine? e maro inchis sau deschis….ai exact aceeasi „temere” ca si BASISTII cu acte in regula…”oare de cine se mai ia badea daca nu or mai fi astia la putere?”….eu sper sa apucam sa vedem , dupa alegerile urmatoare :))

  2. Nu sustin pe nimeni, cu atat mai putin vreun adormit din parlament, senat sau alta institutie cu rol de sugativa….toti imi sunt la fel. Dar e penibil sa ii vezi pe toti cei cu musca pe caciula ca se agita si pozeaza in eroi.

  3. Ar fi cazul sa il mai schimbe pe nea Badea ca ne-am plictisit rau de el. Pe mine ma doare rau capul cand il aud, oare de ce!?:)))

  4. hahaha… ce misto… dupa ce am citit nu intelesesem exact despre ce e vorba… abia dupa ce a inceput videoclipul…:)))) super tare…

  5. Doamne, ce clip au putut sa realizeze astia :)) Pe fundal presupun ca e vocea amicului sau Oreste :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.