Rochie lunga, rochie scurta, sau foarte scurta – Care place mai mult barbatilor ?

Este bine stiut ca femeiile sunt capabile de multe sacrificii atunci cand vine vorba sa arate bine. Si toate acestea pentru noi barbatii. Insa de cele mai multe ori cand o femeie isi cumpara o rochie nu cere parerea unui barbat. Ci mai degaraba a unei prietene sau rude tot de sex feminin. Cu alte cuvinte noi barbatii, beneficiarii exclusiv in teorie a frumusetilor feminine, nu prea ne putem impune punctul de vedere atunci cand partenera noastra isi achizitioneaza o rochie sau orice alt obiect vestimentar. In sens invers de cele mai multe ori curg sfaturi/critici cu nemiluita.

Cum prefera barbatii sa fie rochia femeilor ?


Foto: Maruca.ro

Rochia lunga

Este recomandata in situatia unei relatii avansate, sau macar in cazul unei relatii care a trecut macar de primul obstacol. Rochia lunga e ca un ,, teren de fotbal”. Place barbatilor in special pentru ca trebuie sa alerge mai mult, trebuie sa caute, sa descopere. Atentie nu trebuie exagerat, si rabdarea barbatilor are o limita, cautam, cautam dar nu toata seara. Acum nu prea le am cu moda, insa la diverse evenimente mai vezi rochii dama care par mai complicate la desfacut decat un rebus pentru avansati.

Rochia scurta

Aceasta presupune o rochie desaupra de genunchi, merge si la prima intalnire. De regula mai la inceput atunci cand femeia vrea sa ,,spuna” ceva cu ,, voce tare”. Nu prea scurta insa, deoarece e posibil sa ,, raguseasca” si o rochie scurta vorbeste prea mult. Iar cum barbatilor nu prea le plac vorbaretele s-ar putea sa nu mai apucati sa le prezentati si restul garderobei.

Rochia foarte scurta

Nu prea are noroc acest gen de rochita, ma refer la perioada de inceput decat daca are ,, noroc” sa fie pleznita de un cadou din partea unei berze. In concluzie rochia scurta place la barbat, dar nu sa fie purtata de partenerele lor in public.

Una peste alta de cele mai multe ori barbatii prefera femeile in rochie si nu in pantalon. Iar rochia sa nu fie peste genunchi, ceva in genul cum se purta pe vremea lui Elvis :). Acum mai sunt si exceptii, pentru a nu da gres, cel mai bine luati si voi barbatii dupa voi cand va cumparati o rochie. Sau studiati si voi cu ce isi clateste partenerul ochii, s-ar putea sa aveti parte de surprize :).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.