Ne reglam amabilitatea si in functie de profit

Astazi am demarat procedura de transfer a unui numar de telefon dintr-o retea in alta. M-am prezentat la un magazin Orange unde am fost imediat interpelat de o domnita extreme de prezentabila. Cand a auzit ca este vorba de un transfer, a devenit toata lapte si miere. M-a invitat imediat la un birou alturat, cum insa i-am prezentat toate detaliile, adica ca e vorba de o cartela si nu abonament, parca s-a prabusit ceva peste frumoasa de la Orange.

Vocea s-a schimbat, ba chiar se simtea un oarecare regret pentru ca a raspuns cu promptitudine solicitarii mele. Pana la urma domnita si-a facut treaba, ajutat de colegi, ce-i drept. Insa ca si client am simtit oarece diferenta de amabilitate, la inceput si dupa ce s-a aflat ca nu vreau abonament.

Problema nu e una izolata, se intampla foarte des. Mai sunt si situatii cand ,, relatia ” cu clientul se schimba imediat ce s-au incasat banii. De parca banii declanseaza un sistem care transforma amabilitatea in ostilitate. Si toate acestea intr-un interval de timp foarte scurt, minute, secunde. O fi scump sa fii amabil ? Creste factura la current, sau se uzeaza dantura..Habar nu am care e cauza, insa problema e una frecventa si la toate nivelurile.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.