Restaurant Club XXI Timisoara – Greseala sau smecherie ?

Restaurantul Club XXI este o locatie din centrul Timisoarei, am mai vorbit despre aceasta locatie pe blog, laudand atunci restaurantul. Astazi am luat paranzul pe terasa restaurantului si as putea spune ca totul pare schimbat, incepand de la fetele de masa murdare si terminand cu intarzieri extrem de lungi intre onorarea comenzilor. Felul doi a venit dupa circa 15 – 20 de minute dupa ce am terminat felul intai de servit.
restaurant club 21 Timisoara
Practic stomacul meu ,, uitase” ca mai trebuie sa faca loc la ceva. In fine, nu asta m-a facut sa scriu acest articol.

Spre finalul ,,popasului” de la Restaurant Club XXI, am cerut nota de plata, ma uit peste ea si mi se pare cam mica suma. Ma uit mai atent, pe nota de plata apare doar jumatate din consumatie. Cum in astfel de situatii nu sunt genul : ,, si acum hai sa fugim ” 😀 . Am chemat ospatara sa o iau ,, la rost” de ce m-a taxat asa de putin. Cum aceasta ajunge langa mine in secunda doi apare si un coleg al ei care imi spune suma care trebuie platita.

Evident am platit suma intreaga si am plecat. Pentru moment am fost 100% sigur ca e vorba de o greseala, insa acum punand toate cap la cap am impresia ca aceasta eroare e posibil sa fi fost aranjata. De ce ?..Pai e simplu : diferenta de bani nu a fost batuta pe casa, probabil nu va ajunge la restaurant ci la cei care au incasat comanda.

Nu stiu daca aceasta este o noua smecherie a celor care lucreaza la restaurante, sau a fost vorba doar de o greseala. In cazul meu, clientul, adica eu am platit cat trebuia totul e ok…Dar proprietarul ar avea de pierdut.

One comment

  1. Nu esti singurul care a patit asa ceva; si prin Oradea, in unele localuri, e frecventa aceasta metoda. Am patit ca, la un moment dat, sa fiu in oras cu un „taran” care a zis sa ne ridicam si sa plecam dar, in secunda „2” (doi) a fost langa noi chelnerita care a zis ca vrea sa revada bonul – l-a refacut si incasat normal. Probabil si-a dat seama de „greseala” datorita „fastacelii” pe care am avut-o inainte de plati.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.