La McDrive Oradea unii angajati sunt idioti

In urma cu ceva timp laudam angajatii McDonald’s din Oradea, dar se pare ca la noi minunile nu prea tin. Cum se schimba personalul cum apare un idiot, sau idoata in cazul de fata, care iti creeaza o repulisie fata de locatia respectiva. Ieri fiind in trecere prin Oradea m-am oprit la McDrive pentru o gustare.
McDrive Oradea
Toate bune si frumoase, desi comanda mea a fost pusa in fata altui client, si acesta bineinteles a dat sa plece cu ea, asta dupa ce initial a fost pusa la pachet, desi eu am specificat ca voi servi acolo.

Sunt lucruri care se intampla, oboseala, mintea in alta parte, nu e nimeni de condamnat. In fine ma asez la masa, incep sa mananc, iar cand eram mai in toi cu servirea, vine o cucoana angajata McDonald’s cu doua fetite, din ce am realizat, cred ca erau nepoate, vecine sau asa ceva. Nu erau cliente, pana la urma nu conteaza, si incepe sa le instruiasca pe cele doua fetite cu referire la un joc video. Plasma pe care se derula jocul, era undeva in dreapta mea, la vreo 40 de cm. Cand m-am asezat eu la masa era stinsa, nu scria niciunde rezervat, deci aveam pretentia sa nu fiu deranjat.

La initiativa angajatei McDonalds copiii s-au pus pe jucat, cum jocul era unul interactiv pe baza de senzori, adica dat din maini si picioare, am ajuns in situatia sa fiu nevoit sa ma feresc pentru a nu primi una peste fata. Nu am nimic impotriva acestui gen de activitati, dar trebuie sa fii retardat ca angajat McDonalds sa nu iti dai seama ca ceea ce faci tu deranjeaza clientul. Iar clientul e cel care iti plateste tie salariul.

5 comments

  1. Hehehe asa-ti trebuie! 😀 Toate astea s-au intamplat pentru ca ai fost la 2 pasi de mine si n-ai dat nici un semn. 🙂 Data viitoare cand ajungi in McDrive la Oradea da-mi de stire (daca mai ai nr. meu de telefon) – macar asa n-o sa stai singur la masa.

  2. Uneori angajatii nu se gandesc la client deloc, pentru ca sunt foarte prosti instruiti de cantre adminsitratori, asta este o mare problema pentru clienti.

  3. Daca tu esti suparat pe cei de la MC donals, eu ma intreb, oare ar trebuie sa fiu furios:)) ca la mine in oras nu este Mc donals deci la 10 km distanta este un Mc donals?
    Doar intreb si eu:))…

  4. Vasiu@

    Nu ai nimic de pierdut, mananci mai sanatos. La Mcdonalds-ul din Timisoara cred ca nu am mai fost de vreo doi ani, dar cand sunt in delegatie merg la McDrive pentru ca nu cunosc alte locatii, au parcare, net, program non-stop, etc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.