zambesc.com RSS Feed

O viata sexuala activa iti va asigura o sanatate mai buna

Daca iti doresti sa ai o sanatate mai buna atunci trebuie sa stii ca sexul este cheia. O singura partida de sex te va face sa te simti extraordinar si te va ajuta sa ai parte de o sanatate perfecta.

    Descopera beneficiile aduse de o viata sexuala activa

Ajuta la intarirea sistemului imunitar

Persoanele care sunt active din punct de vedere sexual se imbolnavesc mai greu.  Daca faci sex o data sau de doua ori pe saptamana nu vei contacta atat de usor virusii sau germenii.

Normalizeaza tensiunea arteriala

Exista o legatura puternica intre o viata sexuala activa si tensiunea arteriala. Studiile au demonstrat ca o viata sexuala activa va ajuta la normalizarea tensiunii arteriale. Acceseaza aceasta pagina pentru mai multe detalii despre cum sexul te poate ajuta in reglarea tensiunii arteriale.

Imbunatateste somnul

Dupa cum bine stii dupa o partida de sex adormi mult mai repede si somnul este mult mai intens. Stii care este motivul? Ei bine, dupa orgasm este eliberat un hormon numit prolactina iar acesta este responsabil pentru senzatiile de relaxare dar si pentru starile de somnolenta.

Reduce sansele de a dezvolta cancer de prostata

Barbatii care ejaculeaza frecvent ai mai putine sanse sa dezvolte cancer de prostata. Trebuie sa ejaculezi de cel putin 21 de ori pe luna ca sa nu dezvolti aceasta problema.

Nivelul de stres

Niveul de stres se poate diminua considerabil cu ajutorul sexului. Atingerile si imbratisarile te pot ajuta sa scapi de stres. S-a demonstrat ca aceste activitati elibereaza un hormon al fericirii care te va ajuta sa scapi de stres.

Reduce riscul unui infarct

O viata sexuala activa te va ajuta sa ai o inima mai sanatoasa. Acesta iti va oferi o cale placuta de a creste ritmul cardiac. Sexul te va ajuta sa mentii in echilibru nivelul de estrogen dar si cel de testosteron.

O viata sexuala activa te va ajuta sa ai parte de o stare mai buna de sanatate si pe langa asta iti va imbunatati stima de sine si nivelul de fericire.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*