zambesc.com RSS Feed

Mgazinul Cora din Severin e de pe alta planeta

Nu stiu cum este pe alta planeta, insa intuiesc ca nu e precum pe terra. Ieri am trecut prin Severin si-ma oprit pentru cateva cumparaturi in magazinul Cora. Magazinul parea ca toate celalalte, nimic iesit din comun. Cand insa sa plec, sa platesc nu am avut cui. Desi erau circa 8-9 caserii cu personal, duduile erau ocupate. Toate numarau, faceau harti. In final nimeresc o casa de marcat unde duduia palavragea cu o cunostinta. Casa nu era inchisa, adica lumina aprinsa, bara nefiind trasa. Cand sa pun produsele pe banda, cucoana parca a plesnit-o cineva. Incepu sa turuie ca e inchisa casa. Nu tu scuze, nimic, nimic, vocabular de mahala, mai putin si ma lua la bataie.

Am plecat/fugit happy , am ajuns in final la singura casa functionala, unde am platit, insa nivelul de bun simt cam acelasi. Eu inteleg ca sunt probleme de personal, dar totusi. Mai toate duduile de la Cora Severin au lipst de acasa in primii 6 ani ? Ca idee intamplarea s-a consumat la orele 16, o fi fost schimb de tura. Dar pana la urma nu conteaza, in niciun alt magazin schimbul de tura nu blocheaza toate casele de marcat


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*