zambesc.com RSS Feed

Femeile au intotdeauna dreptate ?

Astazi din intamplare am trecut pe la Politia Rutiera Timisoara. Motivul o pietricica care mi-a fisurat un parbriz. Locul, surprinzator de linistit fata de alte dati. Doar barbati cu probleme la rutiera, pana la un momendat, cand se auzi o voce de femeie, desi aceasta nu se zarea. Vocea deja anunta un taifun in zona. Dupa un rastimp intra si cucoana in sediu,cu o falca in cer si una in pamant. Ca un individ i-a sifonat BMW-ul, vai, vai. Duduia imbracata sumar, blonda, decolteu maxim, cupe spre maxim, ,,suzete’ acoperite pe jumatate. In urma ei isi face aparitia si vinovatul de serviciu, fara insa a folosi corzile vocale, decat atunci cand a ajuns la ghiseu. Intre timp duduia tuna si fulgera, BMW-ul ei, vai, vai, i-a fost stricat feng shui-ul, etc. Ba au mai venit si oarece sustinatori pentru cucoana, care se incorda non-stop, atat la propriu cat si la figurat. de aveai senzatia ca silicoanele au prins viata si vor sa evadeze.

Intr-un final, taraboiul capata oarece acalmie. Sunt chemati din nou la ghiseu ambii protagonisti. Doamna cu feng shui-ul defect, este amendata si ramane si fara permis. Degeaba se explica ea ca cel pe care il lovise nu era acolo, ca a aparut instant, ba ca celalalt sofer a venit cu viteza luminii. Nu a fost loc de silicoane si nici de alte interpretari. Uneori e mai rentabil sa mergi pe o intelegere amiabila, mai ales daca te bazezi pe altceva decat pe regulile de circulatie. In concluzie drumul drept sau masina mai scumpa nu au prioritate tot timpul. Trebe sa tinem cont si de tablele alea ce sunt pe marginea drumului.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*